Rakentamisen laatuteko 2018

Kenelle rakentamisen hyvä laatu on kunnia-asia? Kenen asenteesta ja ammattitaidosta kannattaa ottaa oppia? Kuka ansaitsee näkyvän tunnustuksen laadukkaasta työstään?


Kilpailu on käynnistynyt

Rakentamisen laatuteko -kilpailu järjestetään nyt kolmannen kerran. Aikaisempien vuosien tapaan kilpailu on tarkoitettu rakennustyömaiden työntekijöille, työnjohdolle ja valvojille sekä nyt ensimmäistä kertaa myös suunnittelijoille.

Laatuteot voivat liittyä muun muassa laatua parantaviin oivalluksiin, yhteistyökykyyn, asenteisiin ja ammattiylpeyteen sekä menetelmiin ja työtapoihin.

Ilmoittautumisen yhteydessä esitetään vapaamuotoinen kuvaus laatuteosta ja sen tekijästä sekä lyhyt perustelu. Kilpailun finalistit esitellään loppukesästä ja voittaja julkistetaan FinnBuild messuilla lokakuussa 2018. 

Kilpailuraati valitsee ehdotusten joukosta 6-9 laadun tekijää finaaliin. Kaikista finalisteista tehdään esittelyartikkelit ja videot, jotka julkaistaan kilpailun järjestäjien tiedotuskanavissa syksyllä 2018.

Rakentamisen laatuteko 2017 -kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan 1000 euron lahjakortilla FinnBuild messujen iltajuhlassa lokakuussa 2018. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu - kisaan voi ilmoittautua 31.5.2018 saakka.

Skanskan työmaatiimi osallistui viime vuonna Laatuteko-kilpailuun teemanaan uuden tekniikan käyttö infrahankkeen työn tehostamisessa ja laadun varmistamisessa. Tiimi ylsi kisassa finaaliin ja yleisöäänestyksessä toiselle sijalle. Tutustu myös muihin viime vuoden finalisteihin!