Rakennusteollisuuden turvallisuusviikko 2020

Tänä vuonna turvallisuusviikkoa vietetään seitsemättä kertaa. Koko rakennusalalla järjestetään työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin tiimolta seminaareja, työmaavierailuja ja erilaisia tapahtumia. Tänä vuonna vietetään myös nolla tapaturmaa 2020 -vuotta rakentamisessa.

Koronavirusepidemian rajoitukset voivat aiheuttaa merkittäviä muutoksia ja peruutuksia Turvallisuusviikon tapahtumiin. Ilmoitamme tällä sivulla ja RT:n uutiskirjeissä muutoksista. 

 

Eri puolilla maata järjestetään viikon aikana yhteisiä tapahtumia ja seminaareja. Helsingin seminaari järjestetään 12.5.2020 ja  Rakennustuoteteollisuus järjestää Tuotetiistai-seminaarin Tampereella samana päivänä. 

 

Turvallisuusviikon tärkeimmät tapahtumat ovat niitä, joita yritykset järjestävät itse omille työntekijöilleen. Tässä muutamia vinkkejä oman tapahtuman järjestämiseen.  

  • Katso vinkit Täältä löytyy ohjeita työn turvallisuussuunnitelman tekemiseen, ideakirja, tietoa telineistä, pölyntorjunnasta ja sen hallinnasta, turvavartin järjestämisestä omalla työpaikallasi, jne.

 

Edellisten turvallisuusviikkojen aineistoja: