Rakentamisen laatuteko 2017

Kenelle rakentamisen hyvä laatu on kunnia-asia? Kenen asenteesta ja ammattitaidosta kannattaa ottaa oppia? Kuka ansaitsee näkyvän tunnustuksen laadukkaasta työstään?

Laatuteko 201-kisan finalistit valittu

Tänä vuonna toista kertaa järjestettävän Rakentamisen laatuteko -kilpailun finalistit on valittu. Kahdeksan parhaan joukossa mukana on niin työntekijöitä kuin työnjohtajiakin, kuten myös työporukoita.

Voittajan valitsee Eero Heinäluoma, joka on eduskunnan tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja. Tarkastusvaliokunta on viime vuosina kiinnittänyt voimakkaasti huomiota muun muassa rakentamisen kosteus- ja homeongelmiin sekä peräänkuuluttanut rakentamiselta parempaa laatua.

Kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan 1000 euron matkalahjakortilla 16.11.2017. 

Tänä vuonna myös yleisö voi valita oman suosikkinsa laaturakentajien joukosta. Eniten yleisöääniä saanut finalisti palkitaan 300 euron lahjakortilla. Kaikkien äänensä antaneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti rautakappaan. Äänestysaikaa on 12.11. saakka.  Osallistu äänestykseen!


Tutustu finalisteihin

  • VT6 työmaatiimi, Skanska (artikkeli julkaistaan 23.10.2017)

Oivalluksia, ammattiylpeyttä ja yhteistyökykyä

Rakentamisen laatuteko -kilpailu on tarkoitettu rakennustyömailla tai rakennustuotteita valmistavissa tehtaissa toimiville työntekijöille, työryhmille, työnjohtajille, projektipäälliköille tai valvojille. Heidän laatutekonsa voivat liittyä esimerkiksi laatua parantaviin oivalluksiin, yhteistyökykyyn, asenteisiin ja ammattiylpeyteen sekä menetelmiin ja työtapoihin.

Kilpailun toteuttavat yhteistyössä Rakennusteollisuus RT, Rakennusliitto, Rakennuslehti ja RALA. Lisätietoja kilpailusta: laatuteko@rakennusteollisuus.fi