Rakentamisen laatuteko 2017

Kenelle rakentamisen hyvä laatu on kunnia-asia? Kenen asenteesta ja ammattitaidosta kannattaa ottaa oppia? Kuka ansaitsee näkyvän tunnustuksen laadukkaasta työstään?

Kehu kaveriasi tai ilmianna itsesi! 
Rakentamisen laatuteko 2017-kilpailu on käynnistynyt.

Rakentamisen laatuteko -kilpailu järjestetään nyt toisen kerran. Kilpailu on tarkoitettu rakennustyömailla tai rakennustuotteita valmistavissa tehtaissa toimiville työntekijöille, työryhmille, työnjohtajille, projektipäälliköille tai valvojille. Heidän laatutekonsa voivat liittyä esimerkiksi laatua parantaviin oivalluksiin, yhteistyökykyyn, asenteisiin ja ammattiylpeyteen sekä menetelmiin ja työtapoihin.

Täytä ilmoittautumislomake viimeistään 9.6.2017. 

Kilpailuraati valitsee ehdotusten joukosta kuusi laadun tekijää finaaliin. Kaikista finalisteista tehdään esittelyartikkelit ja -videot, jotka julkaistaan kilpailun järjestäjien tiedotuskanavissa ensi syksyn aikana. Voittaja julkistetaan ja palkitaan 1000 euron matkalahjakortilla marraskuussa 2017. 

Kilpailun toteuttavat yhteistyössä Rakennusteollisuus RT, Rakennusliitto, Rakennuslehti ja RALA. Lisätietoja kilpailusta: laatuteko@rakennusteollisuus.fi.

Katso myös:

Vuoden 2016 kilpailun satoa

Vuoden 2016 Laatuteko-kilpailussa voittoon ylsivät vastaava mestari Aki Ahremaa sekä putkiasentajaryhmä Simo Järvelä, Joonas Saarimaa, Timo Kaarakainen ja Arto Keski-Nikkola, jotka esittäytyvät oheisilla videoilla: 

Viime vuoden voittajat palkittiin FinnBuild-messujen iltajuhlassa, josta tunnelmia videolla: