Laadun rakentaja 2020

Kenelle rakentamisen hyvä laatu on kunnia-asia? Kenen asenteesta ja ammattitaidosta kannattaa ottaa oppia? Kuka ansaitsee näkyvän tunnustuksen laadukkaasta työstään? Tämä selviää Laadun rakentaja 2020 -kilpailussa!

Laadun rakentaja voi olla kunnostautunut laatua parantavilla oivalluksilla, yhteistyökyvyllä, ammattiylpeydellä tai kehittämillään menetelmillä ja työtavoilla. Laadun rakentaminen ei koostu pelkästään yksittäisistä teoista, vaan oikean asenteen tulee ohjata työskentelyä jatkuvasti.

Kilpailussa arvostettavia ominaisuuksia ovat niin ikään työssä osoitettu vastuullisuus ja uudistuminen sekä sellaisten laatua edistävien menetelmien kehittäminen, jotka ovat monistettavissa myös muiden käyttöön.

Rakennustyömaiden työntekijöille ja työnjohdolle suunnattu kilpailu järjestettiin tänä vuonna neljännen kerran. Aikaisempien vuosien tapaan kilpailu oli avoin niin talonrakentajille, infraosaajille kuin erikoisurakoinninkin taitajille. 

Kilpailun voittajan valitsee asiantuntijaraati. Voittaja julkistetaan ja palkitaan 1000 euron lahjakortilla lokakuussa 2020.

Finalistit

Tänä vuonna kisassa kuuden kärkeen ylsi kolme työntekijöiden ja kolme työnjohtajien ehdokasta:

Lue tiivistelmä kaikista finalisteista tästä linkistä tai katso koostevideo:

Äänestä omaa suosikkiasi

Kisassa on käynnissä myös yleisöäänestys. Äänestysaikaa on 4.10. saakka. Lue lisää voittajan valinnasta ja äänestyksestä täältä. Kaikki finalistit esitellään myös äänestyslomakkeella.

Lisätietoja osoitteesta laatuteko@rakennusteollisuus.fi.

Kilpailun järjestävät: