Laatukilpailujen satoa

Kenelle rakentamisen hyvä laatu on kunnia-asia? Kenen asenteesta ja ammattitaidosta kannattaa ottaa oppia? Kuka ansaitsee näkyvän tunnustuksen laadukkaasta työstään? Laadun tekemisestä palkitaan tänäkin vuonna!

Rakentamisen laatukilpailujen tavoitteena on nostaa esiin rakennusalan ammatistaan ylpeitä henkilöitä ja työporukoita, niin työntekijöitä kuin työnjohtajiakin. Tämän lisäksi kisan avulla pyritään levittämään niitä käytäntöjä, oivalluksia ja ideoita, joita kisassa menestyneet henkilöt omassa työssään hyödyntävät parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi.

Vuosina 2016 - 2018 kisaa käytiin rakentamisen laatuteoista, sitä ennen rakentamisen ammattilaisia on palkittu muun muassa laatuoivalluksista. Vuonna 2020 kilpailu toteutetaan Laadun rakentaja -teemalla, jossa yksittäisten laatutekojen ohella fokuksessa on oikea, kaikkea tekemistä ohjaava laatuasenne.

Rakentamien laatukilpailut ovat osa laajempaa laadun kehittämishanketta. Aikaisemipen vuosien tapaan tälläkin kertaa kilpailua ovat Rakennusteollisuus RT:n kanssa toteuttamassa Rakennusliitto, Rakentamisen Laatu RALA ja Rakennuslehti. 

Lue lisää aikaisempien vuosien kilpailuista 

Katso myös