Yhdessä osaamistasi rakentaen
| Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

RATEKO hakee koulutuskoordinaattoria

RATEKO hakee avustavaa

KOULUTUSKOORDINAATTORIA

Avustavan koulutuskoordinaattorin vastuualueita ovat mm. koulutusten  suunnitteluun, käytännön organisointiin ja toteutukseen osallistuminen,  asiakaspalvelu, kouluttajahaku ja  -yhteistyö, koulutusmateriaaleista huolehtiminen, raportointi, markkinointimateriaalien laatimiseen osallistuminen sekä myyntitehtävät toimien osana ammattitaitoista henkilökuntaamme. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyllä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • rakennus- tai ympäristöalan tutkinto (insinööri, arkkitehti, DI), muutaman vuoden työkokemus rakennusterveyteen liittyvistä tehtävistä tai koulutusten järjestämisestä, rakennusterveysasiantuntijan pätevyys on eduksi
  • hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot sekä valmius vaihteleviin työtehtäviin tarpeen mukaan
  • tietotekniikan ja tavallisimpien toimistosovellusten hyödyntämistaito
  • työkokemusta organisointitaitoja vaativista tehtävistä
  • oma auto ja matkustusvalmiutta

RATEKO tarjoaa näköalapaikan rakennusteollisuuden osaamisen kehittämisen parissa ja mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä rennon työympäristön Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuskoordinaattori Meri Hietala, 
puh. 040 534 1960, maanantaisin ja perjantaisin klo 12-14. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.5.2017 osoitteeseen rekry@rakennusteollisuus.fi, otsikolla koulutuskoordinaattori.