Yhdessä osaamistasi rakentaen
| Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

RATEKO hakee koulutuskoordinaattoria(2)

RATEKO hakee koulutuskoordinaattoria, jonka vastuualueita ovat mm. koulutussuunnitteluun osallistuminen, koulutusten käytännön organisointi ja toteutus, opettajarekrytointi ja -yhteistyö, kurssimateriaaleista huolehtiminen, asiakaspalvelu, raportointi, markkinointimateriaalien laatimiseen osallistuminen sekä myyntitehtävät toimien osana ammattitaitoista henkilökuntaamme.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan viimeistään elokuussa.

Koulutuskoordinaattorina toimimisen edellytykset

  • sinulla on rakennusalan tutkinnon (DI, rakennusinsinööri tai -arkkitehti) lisäksi pedagoginen pätevyys, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja vahvan tietoteknisen osaamisen
  • omaat työkokemusta rakennustuotannosta ja organisointitaitoja vaativista tehtävistä
  • kykenet hallitsemaan suurta määrää asioita yhtä aikaa ja sinulla on hyvä paineensietokyky
  • haluat vastata omasta työstäsi, sinulla on vastuuta pelkäämätön asenne ja olet valmis joustamaan työtehtäviesi hoitamiseksi laadukkaasti.

Sinulla on hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot sekä englannin kielen taito ja olet valmis vaihteleviin työtehtäviin tarpeen mukaan.

Sinulla on oma auto, matkustusvalmiutta ja kokemusta koulutusalalta

RATEKO tarjoaa näköalapaikan rakennusteollisuuden osaamisen kehittämisen parissa ja mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä rennon työympäristön Helsingin keskustassa

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Heidi Husari, puh. 040 831 2829, 16.4. klo 12 -14 ja 20.4. klo 12 - 14.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.4.2015 osoitteeseen rekry@rakennusteollisuus.fi