Yhdessä osaamistasi rakentaen

Korjaussuunnittelijan täydennyskoulutus

Järjestäjä:
Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

Korjaussuunnittelijoilla on nyt mahdollisuus saada FISE Oy:n myöntämä kosteusvaurion korjaussuunnittelijan pätevyys kahden opintopisteen laajuisella täydennyskoulutuksella. Valitse RATEKOn vaihtoehdoista sinulle sopiva opintokokonaisuus ja suorita puuttuvat opintopisteet.

Opintokokonaisuus 1: Verkkoluennot ja tentti (2 op)
Opintokokonaisuus muodostuu itsenäisesti ja joustavasti katsottavista verkkoluennoista ja tentistä.

Opintokokonaisuus 2: Näyttötentti (2 op)
Opintokokonaisuus muodostuu työkokemuksen ja aikaisempien opintojen kautta hankitun osaamisen soveltamistaitoja mittaavasta laajasta tentistä.

Sisäympäristöolosuhteita koskeva kelpoisuusvaatimus täyttyy kumman tahansa opintokokonaisuuden hyväksytyllä suorittamisella. Halutessasi voit suorittaa myös molemmat vaihtoehdot.

RATEKOn sisäympäristöolosuhteiden opintokokonaisuudet soveltuvat osaksi FISE Oy:n asettamia kelpoisuusvaatimuksia Kosteusvaurion korjaussuunnittelijoiden pätevyyteen. Opintokokonaisuuden hyväksytysti suoritettuasi ja muiden pätevyysvaatimusten täyttyessä voit hakea kosteusvaurion korjaussuunnittelijan pätevyyttä.Tutustu kosteusvaurion korjaussuunnittelijan kelpoisuusvaatimuksiin www.fise.fi.

Opintokokonaisuuksien sisällöt, osaamistavoitteet ja -vaatimukset sekä toteutustavat ovat esiteltyinä kosteussuunnittelijan täydennyskoulutus -esitteessä.

Aikaväli:
1.6.2016 - 1.9.2016
Paikkakunta:
Helsinki
Hinta:
650 € / opintokonaisuus (alv 0%, veroton koulutuspalvelu, AVL 39 §).
Kohderyhmä:
Korjaussuunnittelijat
Ilmoittautuminen:
https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen RATEKOn koulutukseen
Ilmoittautumisen lisätieto:
Opintokokonaisuus 1: ilmoittautuminen 17.6. mennessä Opintokokonaisuus 2: ilmoittautuminen 5.8. mennessä Opintokokonaisuus 2 järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään kymmenen.
Peruutusehdot:
Mikäli osallistuminen peruutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan. 
Yhteyshenkilöt:
Arja Vainio puh. 050 381 5304, Meri Hietala puh 040 534 1960, etunimi.sukunimi@rateko.fi
Liitteet: