INFRA Uusimaa ry seniorijaosto

INFRA Uusimaa ryn seniorijaoston toiminta käynnistyi maaliskuussa 2009.

Seniorijäseneksi voi liittyä siinä vaiheessa kun siirtyy yritystoiminnastaan eläkkeelle, mutta toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki itsensä senioriksi tuntevat jäsenyrittäjät.

Jaosto on kokoontunut keskimäärin kolme kertaa vuodessa, kesäretkien sekä joululounaan merkeissä. Mukana tapahtumissa on ollut yhteistyökumppaneita sekä INFRA ry:n ja Rakennusteollisuus RT:n toimihenkilöitä.

INFRA Uusimaa ry on tukenut toimintaa tapahtumien järjestelyapuna, tiedottamisessa sekä osallistumalla kulujen maksamiseen. Seniorijaoston vuosimaksu vuonna 2019 on 30,00 euroa. Vuosimaksu tarkistetaan yhdistyksen hallituksessa ja laskutetaan maalis-huhtikuussa.

Seniorijäsenille lähetetään INFRA Uusimaa-lehti (yhdistyksen oma julkaisu), sekä jäsenposti poislukien koulutus, TES yms ”aktiivisen yrittäjän” tiedotusaineisto. Seniorit ovat tervetulleita yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin kuten teatteri-illat, kuntokartoitukset jne. Senioreille postitetaan myös yhdistyksen kevät- ja syyskokouskutsut, joihin heillä on osallistumisoikeus ilman äänioikeutta.

Lisätietoja antaa jaoston puheenjohtaja Erkki Mäntylä puh 0400 407 060.