| INFRA ry | INFRAn keskustoimisto, Häme, Kaakkois-Suomi, Keski-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, Pohjoinen, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Uusimaa

Kaiva kuoppa, älä päädy sinne - Voimavaravalmennukset INFRAn jäsenille

Oma vireystila ja energiataso vaikuttavat suoraan paitsi hyvinvointiin niin myös yrityksen tulokseen. INFRA ry järjestää jäsenyrittäjille suunnatun valmennussarjan, jossa varmistetaan infrayrittäjän voimavarojen riittävyys työssä ja vapaa-ajalla. Yhteistyökumppaneina ovat mukana Fennia ja Elo. Valmennuksen toteuttaa IhanaElo

Mitä?

Erityisesti INFRAn jäsenille suunniteltu valmennussarja, jossa varmistetaan omien voimavarojen riittävyys työssä ja vapaa-ajalla.

Miksi?

Oma vireystila ja energiataso vaikuttavat suoraan paitsi hyvinvointiin niin myös yrityksen tulokseen - työn tuottavuus ja laatu on parempaa, kun tekijä voi hyvin ja pääsee parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

Miten?

Valmennuksissa välineinä ei käytetä joogamattoa, vaakaa, sääntöjä tai kieltoja. Sen sijaan tarvitaan asennetta ja pieniä tekoja. Mukana on myös infralaisia kertomassa omia kokemuksia.

Verkkovalmennukset:

Valmennukset toteuttaa IhanaElo

 • 6.5.2021 klo 16.00 - 17.15 Jaksaa, jaksaa, PRKL! 
  Mistä voimavaroja arkeen? Mikä on oikeasti tärkeää? Miten ja miksi sitoudun?
  Valmennuksen tallenne >
 • 20.5.2021 klo 16.00 - 17.15 Eikö leikkaa? Miten kirkastat ajatuksesi?Liikuttavan fiksut päätöksiä! Fokus oikeissa asioissa!
  Valmennuksen tallenne >
 • 19.8.2021  klo 16.00 - 17.15 Onko kaikkein yksinkertaisin vaikeinta? Nyt ollaan perusasioiden äärellä! 
  Mistä lisää virtaa?  Syömällä ja nukkumalla tehoa palautumiseen? 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >