| INFRA ry | INFRAn keskustoimisto, Häme, Kaakkois-Suomi, Keski-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, Pohjoinen, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Uusimaa

Infrarakentamisen maksuton jatkokoulutus alkaa Noviassa

Yrkeshögskolan Novia järjestää sekä suomeksi että ruotsiksi  infrarakentamisen jatkokoulutusta monimuotokoulutuksena. Opinnot eivät edellytä aikaisempaa infra-alan kokemusta ja koulutus on opiskelijalle maksutonta. Hakuaikaa on jatkettu 30.8. saakka. Opetus alkaa elokuussa ja päättyy 31.7.2023. 

YRKESHÖGSKOLAN Novia järjestää monimuotokoulutuksena infrarakentamisen jatkokoulutusta ensisijaisesti infra-alan työnjohdossa tai suunnittelussa jo toimiville tai niille, jotka muuten ovat kiinnostuneita infra-alan uramahdollisuuksista. Opinnot eivät edellytä aikaisempaa infra-alan kokemusta. 

Koulutuksella vastataan projektinjohtaja-, työnjohtaja- ja suunnittelijapulaan. Opinnot voivat olla osa infra-alan rakennusmestarin tai insinöörin korkeakoulututkintoa.

Jatkokoulutuksen jälkeen opiskelija voi hakea opiskeluoikeutta rakennusmestariksi (AMK) tai rakennusinsinööriksi (infra). 

KAKSIVUOTISEN jatkokoulutuksen laajuus on 120 opintopistettä ja noin 25 kurssia. Perusopinnot edellyttävät riittävän hyviä perusmatematiikan taitoja.

Jatkokoulutuksen perusopinnot ja ammattiopinnot on suunniteltu niin, että ne vastaavat infran rakennusmestaritutkinnon opetussuunnitelmaa. 

Hakuaika on 30.4.–30.8.2021. Opetus alkaa 16.8.2021 ja päättyy 31.7.2023.

OPINNOT on suunniteltu työn ohessa tehtäviksi. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti etänä, ja siihen liittyy omatoimisesti suoritettavia oppimistehtäviä. Joka toinen kuukausi on pakollinen lähiopetusviikko Vaasassa. Koulutukseen kuuluvat kurssit ovat tarjolla sekä suomeksi että ruotsiksi.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen >