| INFRA ry | INFRAn keskustoimisto, Häme, Kaakkois-Suomi, Keski-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjanmaa, Pohjoinen, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Uusimaa

Jäsen, päivitä vuosi-ilmoitustietosi toukokuun alkuun mennessä

Jäsenmaksun suuruuteen vaikuttavia vuosi-ilmoitustietoja voi päivittää 9.5. asti. Vuoden 2021 ensimmäinen jäsenmaksuerä laskutettiin vielä edellisvuoden perusteilla.

Näin ilmoitat vuosi-ilmoitustietosi verkossa:

1) Olet saanut INFRAlta (lähettäjänä Hanna Johansson) sähköpostia, jossa kehotetaan päivittämään vuosi-ilmoitustiedot.

2) Kirjaudu sisään jäsenpalvelutunnuksillasi (sivun oikeassa yläreunassa oleva linkki ”Kirjaudu”).

3) Klikkaa omaa käyttäjätunnustasi, joka tuli näkyviin sivun oikeaan yläreunaan. Tulet Omat tiedot -sivulle, jonka alalaidassa on linkki ”Jäsentietojen muuttaminen ja jäsentodistuksen lataaminen”.

4) Sivun latautuminen saattaa kestää hetken. Perustiedot-kohdasta voit muuttaa yhteys- ja toimialatietoja. Konetiedot-kohdasta voit päivittää yrityksesi konekaluston. Perus- ja konetietoja voi päivittää koska vain.

Verkkovuosi-ilmoitus tulee päivittää 9.5.2021 mennessä ja manuaalisesti annettavat vuosi-ilmoitustiedot 3.5.2021 mennessä.

Jos jäsenyrittäjä ei ilmoita jäsen- ja palvelumaksuperusteita ollenkaan, laskutetaan jäsenmaksut julkisissa lähteissä olevien tietojen, toimialan yleisen kehityksen tai INFRA ry:n hallituksen päättämän korotusprosentin mukaan. 

Usein kysyttyä

Minulla ei ole tunnuksia jäsenpalveluun. Mitä teen?
Klikkaa INFRAn sivujen (www.infra.fi) yläkulmassa kohtaa ”Kirjaudu?”.  Klikkaa aukeavan sivun alaosassa olevaa linkkiä "EI VIELÄ TUNNUKSIA?...". Ota jäsennumerosi valmiiksi esiin, tarvitset sitä rekisteröityessäsi. 

Olen unohtanut tunnukseni jäsenpalveluun. Mitä teen?
Kirjautumissivun alareunassa on linkki "JOS UNOHDIT SALASANASI...". Klikkaa sitä ja tilaa unohtunut salasana ja tunnus sähköpostiisi. Tarkista myös roskapostikansio, jos viestiä ei näy saapuneissa.

Minun pitäisi muuttaa usean yrityksen tietoja. Miten toimin? 
Tarvitset kullekin yritykselle omat nettitunnukset. Huomioithan, että sivusto hyväksyy saman sähköpostiosoitteen käyttäjätietojen yhteyteen vain kertaalleen.

Mitkä yritykseni tiedot näkyvät Infra.fi:ssä ja milloin?
Muutetut yhteys- ja konetiedot näkyvät kohdassa Jäsenyrityshaku päivän viiveellä. Liikevaihto ja palkkasumma eivät näy julkisesti INFRAn sivuilla.

Vuoden 2021 ensimmäinen jäsenmaksuerä perustuu edellisvuoden tietoihin.  Alkuvuoden jäsenmaksu päivittyy vuosi-ilmoituksessa antamisesi tietojen mukaisesti seuraavassa jäsenmaksuerässä.

Huomasithan, että jäsenmaksuperusteisiin on tullut muutoksia >

LISÄTIETOJA:

Vuosi-ilmoituksen antaminen sekä jäsen- ja palvelumaksujen  perusteet, suuruus ja perintätapa vuonna 2021 (pdf)

Anvisningar för hur årsanmälningen ges samt grunderna för medlems- och serviceavgiften, dess storlek och uppbördssätt år 2021 (pdf) 

Hanna Johansson, hanna.johansson@infra.fi, puh. 0400 343 155