| INFRA ry | INFRAn keskustoimisto

Uusia henkilövalintoja

INFRA ry valitsi uudet toimihenkilöt todella kovatasoisesta hakijaryhmästä. INFRAn jäsenpalveluista vastaavana johtajana aloittaa vuoden alussa Kari Muhonen ja Ari Kähkösen seuraajana ja työturvallisuusasioiden asiantuntijana Kati Kaskiala.


INFRA ry:n vetovoima ja positiivinen kaiku markkinoilla veti puoleensa toinen toistaan kovempia hakijoita. Molemmat valitut henkilöt tulevat vahvistamaan osaltaan INFRA ry:n osaamista ja tukevat strategian mukaista toimintaamme.

INFRAn jäsenpalveluista vastaavana johtajana ja toiminnanjohtajien uutena esimiehenä aloittaa 15.1.2020 alkaen Kari Muhonen.

Kari on reilu 50-vuotias rakennus- ja yhdyskuntatekniikan diplomi-insinööri, joka on viimeksi työskennellyt Hämeenlinnan kaupungin yhdyskuntajohtajana. Ennen Hämeenlinnan pestiä Kari on työskennellyt mm. Uudenmaan piirin jäsenen, Louhintahiekka Oy:n varatoimitusjohtajana.

Kari Muhosen vahvuuksia ovat monipuolisen taustan lisäksi vahva julkisten hankintojen osaaminen, varsinkin tilaajanäkökulmasta. Lisäksi Kari on kouluttautunut  sekä johtamis- että esimiestehtäviin. 

Ari Kähkösen seuraajana ja muun maussa työturvallisuusasioiden asiantuntija aloittaa 7.1.2020 alkaen diplomi-insinööri (mekaaninen prosessointi) Kati Kaskiala.

Kati on toiminut viimeksi Terrawise Oy:n HSQE-managerina. Tätä ennen Kati on ollut pitkään vastaavissa tehtävissä Lemminkäisellä. Kati Kaskiala on erittäin osaava ja kokenut työturvallisuusasiantuntija ja laatu- ja ympäristöseikat ovat osaamisen keskiössä. 

INFRA ry:n toiminta on Katille tuttua hänen ollessa tälläkin hetkellä INFRAn turvallisuusvaliokunnan varapuheenjohtaja. Rakennusteollisuus RT:n toiminta on hänelle myös tuttua RT:n työturvallisuusvaliokunnan jäsenyyden kautta.