| INFRA ry | INFRAn keskustoimisto

Ympäristöpäivä 4.5. – olethan jo ilmoittautunut?

Ympäristöpäivä kokoaa jälleen yhteen ympäristöasioista kiinnostuneet maa- ja vesirakennusalan vaikuttajat. 120 euron osallistumismaksulla saat tuhdin tietopaketin ajankohtaisaiheista sekä verkostoidut ja virkistyt tehokkaasti.

Infra-alan ympäristöasioiden parissa painivat kohtaavat jälleen Ympäristöpäivässä 4.5.2017. INFRA Akatemian järjestämä tapahtuma pidetään Helsingin Pasilassa Fennian tiloissa, osoitteessa Kyllikinportti 2. 

Päivän aikana kuullaan, mihin suuntaan ympäristölainsäädäntö kehittyy ja miten infratoimialan lupakäytännöt muuttuvat. Toisena pääteemana on vastuullinen toiminta ja sosiaalinen toimilupa.

Aamupäivällä Jyväskylän yliopiston projektitutkija Tuija Jartti kertoo kaivannaistoiminnasta asukasnäkökulmasta. Kansalaisten tarpeet ovat myös Luonnonsuojeluliiton asiantuntija Tapani Veistolan aiheena. Infra-hankkeen viestintään perehdyttää Liikenneviraston viestintäpäällikkö Hanna Ackley.

Tapahtuman hintaan sisältyvän lounaan jälkeen poraudutaan lainsäädäntöön. Yleiskuvaa ympäristölainsäädännön kehittymisestä luo ympäristöministeriön lainsäädäntöjohtaja Riitta Rönn. Vanhempi ympäristölakimies Tomi Rinne Rambollilta avaa YVA-lakia. SYKE:n erikoistutkija Jussi Kauppilan aiheena ovat kiertotalous ja uusiomateriaalit. Luvat ja valvonta -kärkihankkeen kuulumiset tuo teollisuusneuvos Sirpa Alitalo työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. Päivän osallistumismaksu on 120 € + alv, INFRAn jäseniltä 60 €.

Lue lisää >
ILMOITTAUDU TÄSTÄ 28.4. MENNESSÄ >