Kuntapäättäjä, osataanko teillä hyödyntää markkinoita ja tilata palveluita fiksusti? Haussa Paras kuntatilaaja – lähetä ehdotuksesi perusteluineen!

Taitava kunta käy markkinavuoropuhelua alueen yrittäjien kanssa saadakseen myös kuntatekniikkaan liittyvät hankinnat toimimaan.

Se luo toimivat markkinat erikokoisille yrityksille ja kannustaa palveluntarjoajia innovoimaan ja käyttämään uusia menetelmiä. Se huomioi hankinnoissa kestävän infran periaatteet (lue lisää).

Toimivatko kuntatekniset hankinnat teidän kunnassanne näin? Oletteko kehittäneet välineitä markkinavuoropuheluun? Millaisia? Miten saatte alueenne yrityksistä parhaan irti?

Osallistu Paras kuntatilaaja -kisaan

INFRA ry haluaa olla mukana tukemassa kuntien hankintojen kehittämistä. Pannaan hyvät ideat kiertämään ja kehitetään hankintoja asukkaiden ja elinkeinoelämän parhaaksi!

Järjestämme nyt toista kertaa Paras kuntatilaaja -kisan. Jos kuntasi täyttää edellä kuvatut taitavan tilaajan kriteerit, lähtekää kisaan mukaan! Se on helppoa:

Lähetä hyvin perusteltu esitys siitä, mikä kunta hoitaa parhaiten teknisiä hankintojaan osoitteeseen info@infra.fi viimeistään 15.11.2019. 

Asiantuntijaraati arvioi & sparraa

Saapuneista ehdotuksista voittajan valitsee asiantuntijaraati, johon kuuluvat kehityspäällikkö Riina Känkänen Ramboll Finlandista ja johtaja Jani Sillanpää Finnish Consulting Groupista, sekä INFRA ry:stä toimitusjohtaja Paavo Syrjö ja ympäristöpäällikkö Juha Laurila.

Kisassa menestyvät kunnat saavat näkyvyyttä ja mainetta, ja samalla fiksut käytännöt leviävät. Edellisellä kierroksella vuonna 2017 kisan voitti Oulun kaupunki.

LISÄTIETOA:
Kisaan liittyvät tiedot ja tiedotteet: www.infra.fi/paraskuntatilaaja
INFRAn kuntasivut: www.infra.fi/kunnat
#paraskuntatilaaja #kuntainfra