Tiedotteet

Tiedotteita löytyi 14 kappaletta

 1. 5.6.2020

  Uusin bitumi-indeksi

  Viimeisin bitumi-indeksi.
 2. 2.6.2020

  INFRA Uusimaa ry hakee toiminnanjohtajaa

  INFRA Uusimaan toiminnanjohtajan toimi edellyttää monipuolista yhteiskunnallista kokemusta, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, kiinnostusta edunvalvontaan sekä sopivaa koulutusta. Järjestötoiminnan tuntemus, hyvät organisointitaidot sekä talous- ja neuvotteluosaaminen ovat suureksi eduksi.
 3. 28.5.2020

  Selvitys: Kuntien infrainvestoinnit eivät tyssänneet koronaepidemiaan, mutta lopulliset vaikutukset näkyvät viiveellä (Mediatiedote)

  Koronaepidemia ei näytä hyydyttäneen kuntien infrainvestointeja eli katujen ja teknisten verkostojen pitkän tähtäimen suunnitelmiin perustuvaa rakentamista ja korjaamista. Tämä ilmeni kuntien tekniselle johdolle suunnatussa kyselyssä. Vastaajilla oli silti selvä viesti päättäjille: systemaattisia toimia tarvitaan, jotta infraverkostojen kunto ei lähde alamäkeen epidemian loppulaskun realisoituessa kunnille.
 4. 18.5.2020

  Tieverkko on hyvä investointikohde kaikissa taloustilanteissa

  Juuri julkaistu raportti kertoo tiestön vaikutuksesta yhteiskunnan menestykseen ja siitä, miten tiestön kuntoon laittamisella voidaan tukea Suomea kriisin keskellä.
 5. 13.5.2020

  Pikiteiden parantajat haastavat: noudatetaan nopeusrajoituksia tietyömaan kohdalla (Mediatiedote)

  Maanteiden päällystyskausi on alkanut. Asfalttialan toimijat vetoavat yhdessä kaikkiin tienkäyttäjiin tietyömaiden nopeusrajoitusten noudattamiseksi.
 6. 21.4.2020

  Turvallisuusajattelu leviää työmaiden välisillä kilpailuilla

  Rakennusala edistää turvallisuutta monin eri keinoin. Yksi niistä ovat työmaiden väliset työturvallisuuskilpailut. Kaikki vuoden 2019 kisamenestyjät ovat nyt selvillä infratoimialan osalta.
 7. 21.4.2020

  Rakennusteollisuudelta vetoomus kuntien johdolle: Jatketaan julkista rakentamista mahdollisimman normaalisti (Mediatiedote)

  Rakennusteollisuus RT on tänään vedonnut suoraan kuntien ylimpään johtoon, jotta kunnat eivät leikkaisi teknisen toimialan toiminnoistaan koronaepidemian keskellä.
 8. 7.4.2020

  Infraurakoitsijat vetoavat: Ei päästetä kuntien rakentamista hyytymään kriisinkään keskellä! (Mediatiedote)

  Koronavirusepidemia seisautti palvelusektorin ja vientikysynnän. Rakennusalan toimeliaisuutta elvyttämällä Suomi voi silti yhä ehkäistä pitkäkestoista talouskriisiä. Kunnilla on tärkeä rooli paikallisten rakennuspalveluiden kysynnän ylläpitäjänä, muistuttaa INFRA ry.
 9. 13.3.2020

  INFRA ry vahvistaa osaamistaan

  Vuoden alussa käyttöön otetun uuden toimintamallin myötä INFRAssa on tehty neljä nimitystä.
 10. 12.3.2020

  Suomen ensimmäisen valtakunnallisen "Liikenne 12" -liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelu etenee

  Suunnitelmasta keskusteltiin 10.3. neljässä alueellisessa tilaisuudessa Rovaniemellä, Vaasassa, Lappeenrannassa ja Helsingissä. INFRA ry näkee, että suunnitelma lisää pitkäjänteisyyttä ja luo elinkeinoelämälle parempaa tilannekuvaa liikennepolitiikan ennustettavuuden paranemisen myötä.