Tiedotteet

Tiedotteita löytyi 18 kappaletta

 1. 24.9.2020

  Lähtisinkö näytteilleasettajaksi YT21-näyttelyyn?

  Miksi lähteä näytteilleasettajaksi Suomen suurimpaan infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtumaan? Kokemuksistaan kertoo INFRAn jäsen, Juha-Matti Vainio West Coast Road Masters Oy:stä.
 2. 17.9.2020

  Kestävän kasvun ohjelmalla on haettava hallituksen budjettiesitystä suurempaa työllisyysvaikutusta

  Rakennusteollisuus RT on tyytyväinen hallituksen toimiin kuntatalouden turvaamiseksi, mutta toivoo lisää painotusta investointeihin. EU-rahoitus on kohdennettava vihreään siirtymään ja kestävään infrastruktuuriin sellaisilla toimilla, joiden työllisyysvaikutus on mahdollisimman suuri. Valtion ja kuntien välttämättömien, kasvun mahdollistavien rakentamisinvestointien aikaistaminen lisää nopeasti talouden toimeliaisuutta ja verotuloja.
 3. 7.9.2020

  Uusin bitumi-indeksi

  Viimeisin bitumi-indeksi.
 4. 28.8.2020

  Jälleenrakennusteollisuus nostaa Suomen jaloilleen

  Hallituksen on koottava budjettiriihessä Suomen talouden jälleenrakennusohjelma ja linjattava EU:n elvytyspaketin käytöstä heti alkusyksyllä. Korjausrakentamista ja väyläinvestointeja aikaistamalla aikaistetaan myös talouden toipumista sekä lievitetään kuntien ja vientiteollisuuden ahdinkoa.
 5. 13.8.2020

  Nimitysuutisia INFRAlla

  INFRA Uusimaa ry:n toiminnanjohtajana aloittaa 1. syyskuuta YTM Panu Tuominen, 39. Panun edeltäjä, varatuomari Mikaela Aaltonen siirtyy samalla INFRAn lakitiimiin. Syksy tuo muutakin uutta: johtaja Heikki Jämsä jää eläkkeelle, samoin lakiasiainpäällikkö Kimmo Laukkanen.
 6. 2.6.2020

  INFRA Uusimaa ry hakee toiminnanjohtajaa

  OLEMME LÖYTÄNEET SOPIVA HENKILÖN JA PAIKKA ON TÄYTETTY!
 7. 28.5.2020

  Selvitys: Kuntien infrainvestoinnit eivät tyssänneet koronaepidemiaan, mutta lopulliset vaikutukset näkyvät viiveellä (Mediatiedote)

  Koronaepidemia ei näytä hyydyttäneen kuntien infrainvestointeja eli katujen ja teknisten verkostojen pitkän tähtäimen suunnitelmiin perustuvaa rakentamista ja korjaamista. Tämä ilmeni kuntien tekniselle johdolle suunnatussa kyselyssä. Vastaajilla oli silti selvä viesti päättäjille: systemaattisia toimia tarvitaan, jotta infraverkostojen kunto ei lähde alamäkeen epidemian loppulaskun realisoituessa kunnille.
 8. 18.5.2020

  Tieverkko on hyvä investointikohde kaikissa taloustilanteissa

  Juuri julkaistu raportti kertoo tiestön vaikutuksesta yhteiskunnan menestykseen ja siitä, miten tiestön kuntoon laittamisella voidaan tukea Suomea kriisin keskellä.
 9. 13.5.2020

  Pikiteiden parantajat haastavat: noudatetaan nopeusrajoituksia tietyömaan kohdalla (Mediatiedote)

  Maanteiden päällystyskausi on alkanut. Asfalttialan toimijat vetoavat yhdessä kaikkiin tienkäyttäjiin tietyömaiden nopeusrajoitusten noudattamiseksi.
 10. 21.4.2020

  Turvallisuusajattelu leviää työmaiden välisillä kilpailuilla

  Rakennusala edistää turvallisuutta monin eri keinoin. Yksi niistä ovat työmaiden väliset työturvallisuuskilpailut. Kaikki vuoden 2019 kisamenestyjät ovat nyt selvillä infratoimialan osalta.