Tiedotteet

Tiedotteita löytyi 23 kappaletta

 1. 20.11.2020

  #Karpankierros alkoi Kaakkois-Suomesta

  Kiertoreissu jäseniin paljastaa, mitä kuuluu infrayrittäjän arkeen tänä poikkeuksellisena korona-aikana. Kari Muhosen kyselykierros starttasi Kaakkois-Suomesta. #Karpankierros jatkuu, koronatilanteen sen salliessa, ensi vuoden puolella.
 2. 10.11.2020

  Uusin bitumi-indeksi

  Viimeisin bitumi-indeksi.
 3. 7.10.2020

  Ensimmäinen julkisen sektorin green deal -sopimus tuo tiukat ehdot työkoneille

  Suomi aikoo olla hiilineutraali vuonna 2035. Kaupungeille ja kunnille kansallinen tavoite ei riitä – ne haluavat olla hiilineutraaleja aikaisemmin. INFRA ry on samaa mieltä päämäärästä, mutta varoittaa vauhtisokeudesta.
 4. 7.10.2020

  Kuntavaalit tulevat – ääni investoinneille ja toimiville markkinoille?

  Kuntavaaleihin on vielä aikaa, mutta niistä kannatta silti kiinnostua jo nyt. Vaalit nimittäin voitetaan jo syksyn ja talven aikana tehtävällä ennakkotyöllä. Kysyimme tutkijoilta ja politiikan vaikuttajilta, miten tärkeitä infra-alan teemoja saataisiin paremmin mukaan vaalikeskusteluun.
 5. 1.10.2020

  Infrarakentajien tilauskannat sulivat nopeasti, mutta kuopassa kytee uuden kasvun mahdollisuus (Mediatiedote)

  Infraurakoitsijoiden tilauskannan pituus romahti kesällä 2020 alle puoleen vuoden takaisesta. Näkymät ovat heikoimmat sitten vuoden 2008 finanssikriisin. Tiukka tilanne voidaan kuitenkin kääntää Suomelle mahdollisuudeksi. Jouduttamalla välttämättömiä ja jo suunniteltuja julkisia infrahankkeita voimme pehmentää merkittävästi koronakriisin taloudelle aiheuttamaa iskua.
 6. 30.9.2020

  Näytä kaikelle kansalle mistä olet ylpeä työssäsi – osallistu rakennusalan somehaastekampanjaan

  Nyt hereille, rakennusalalla työskentelevät ja muut kädentaidoistaan ylpeät suomalaiset! #Pientäprojektia-somekampanjassa voit jakaa oman hauskan, haastavan tai muuten vain kiehtovan projektisi vaiheen kaikelle kansalle somessa. Rakenteilla tornitalo, uusi raideyhteys tai vaikka linnunpönttö? Kivikuorma liikkeellä, pikitie työn alla, luova tuumaustauko toimistolla? Jaa kaikille tekemisen ilo!
 7. 24.9.2020

  Lähtisinkö näytteilleasettajaksi YT21-näyttelyyn?

  Miksi lähteä näytteilleasettajaksi Suomen suurimpaan infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtumaan? Kokemuksistaan kertoo INFRAn jäsen, Juha-Matti Vainio West Coast Road Masters Oy:stä.
 8. 17.9.2020

  Kestävän kasvun ohjelmalla on haettava hallituksen budjettiesitystä suurempaa työllisyysvaikutusta

  Rakennusteollisuus RT on tyytyväinen hallituksen toimiin kuntatalouden turvaamiseksi, mutta toivoo lisää painotusta investointeihin. EU-rahoitus on kohdennettava vihreään siirtymään ja kestävään infrastruktuuriin sellaisilla toimilla, joiden työllisyysvaikutus on mahdollisimman suuri. Valtion ja kuntien välttämättömien, kasvun mahdollistavien rakentamisinvestointien aikaistaminen lisää nopeasti talouden toimeliaisuutta ja verotuloja.
 9. 28.8.2020

  Jälleenrakennusteollisuus nostaa Suomen jaloilleen

  Hallituksen on koottava budjettiriihessä Suomen talouden jälleenrakennusohjelma ja linjattava EU:n elvytyspaketin käytöstä heti alkusyksyllä. Korjausrakentamista ja väyläinvestointeja aikaistamalla aikaistetaan myös talouden toipumista sekä lievitetään kuntien ja vientiteollisuuden ahdinkoa.
 10. 13.8.2020

  Nimitysuutisia INFRAlla

  INFRA Uusimaa ry:n toiminnanjohtajana aloittaa 1. syyskuuta YTM Panu Tuominen, 39. Panun edeltäjä, varatuomari Mikaela Aaltonen siirtyy samalla INFRAn lakitiimiin. Syksy tuo muutakin uutta: johtaja Heikki Jämsä jää eläkkeelle, samoin lakiasiainpäällikkö Kimmo Laukkanen.