Tiedotteet ja uutiset

Osumia 36 kappaletta

 1. 27.9.2021

  INFRAn sidosryhmäkyselyn tulokset kannustavat kertomaan lisää ja avoimesti työstämme

  INFRA ry:n sidosryhmäkyselyssä peilailtiin vuonna 2020 käynnistyneen strategiakauden tavoitteiden toteutumista sekä INFRAn omien viestikanavien seurantaa.
 2. 27.9.2021

  Kun pitkän tähtäimen visio puuttuu, voi kumipyörä alkaa liirata – tieverkon ratkaisevat yhteysvälit kannattaa panna kuntoon (Mediatiedote)

  Tuore selvitys Nelostiestä näyttää, miten keskeinen merkitys strategisella tieyhteydellä voi olla Suomen toimivuudelle. Pääväyläverkolla on useita avainosuuksia, joiden palvelukyky on jäämässä kehityksestä jälkeen. Niiden modernisointi edellyttäisi kunnianhimoista visiota ja rahaa. Suurista raidehankkeista tutuksi tullut hankeyhtiömalli voisi olla ratkaisu, ehdottaa INFRA ry:n toimitusjohtaja Paavo Syrjö.
 3. 17.9.2021

  INFRA Golf 2021 pelattiin sateisessa säässä

  Kilpailun pelimuotoina oli 18 reiän pistebogey ja lyöntipelikilpailu. Lisäksi taitoja kokeiltiin yhteistyökumppanien sponsoroimissa erikoiskisoissa. Pisimmän draivin sponsoroi Volvo, lähimmäksi lippua -kisan ensimmäisellä lyönnillä Fennia/Elo ja toisella lyönnillä Onninen.
 4. 16.9.2021

  Paras infratilaaja -kilpailu käynnistyy

  Kuntapäättäjä, yrittäjä, viranhaltija – osataanko kunnassasi hyödyntää markkinoita ja tilata palveluita fiksusti? Haluamme saada selville, mistä löytyy kuntasektorin paras infratilaaja. Lähetä ehdotuksesi 26.11.2021 mennessä!
 5. 6.9.2021

  Infran modernisointi vie tieliikenteen uudelle tasolle – lue kolme esimerkkiä miten

  Toimivaan liikenneverkkoon kuuluu monta osaa: tiet, radat, vesiväylät ja satamat sekä lentokentät. Etenkin tieverkko on tärkeä jokaiselle suomalaiselle. Nostamalla sen strategisesti tärkeät yhteysvälit uudelle tasolle saavutetaan suuri yhteiskunnallinen vaikuttavuus.
 6. 20.8.2021

  #Karpankierros Uudellamaalla: Syksyn tuulahduksia?

  Kiertoreissu jäseniin paljastaa, mitä kuuluu infrayrittäjän arkeen. Kari Muhonen kierteli syksyn kynnyksellä ja viime keväänä Uudellamaalla.
 7. 9.7.2021

  Uusin bitumi-indeksi

  Viimeisin bitumi-indeksi.
 8. 30.6.2021

  Kesäduunissa infra-alalla

  Tutustu infra-alaan ja tienaa -kampanja houkutteli nuoria kokeilemaan infraa. Lukion toiselle menevä Roosa Hyvönen testasi infra-alaa VRJ:llä ja yläasteikäinen Petteri Lehtinen RTA-Yhtiöillä.
 9. 22.6.2021

  #Karpankierros Pohjanmaalla: Mitä kuuluu infrayrittäjän kesään?

  Kiertoreissu jäseniin paljastaa, mitä kuuluu infrayrittäjän arkeen. Kari Muhonen kierteli kesäkuussa Pohjanmaalla.
 10. 11.6.2021

  #Karpankierros Pohjois-Savossa

  Kiertoreissu jäseniin paljastaa, mitä kuuluu infrayrittäjän arkeen. Kari Muhosen kyselykierros starttasi Kaakkois-Suomesta ja jatkui Pohjois-Savoon.