Liittopäivät Jyväskylässä

INFRAn Liittopäivät pidetään Jyväskylässä 1.-2.11.2019. Liittopäiviä vietetään jäsenten pyynnöstä jälleen kaksipäivisinä.

Aikaväli:
1.11.2019 - 2.11.2019
Paikkakunta:
Jyväskylä
Hinta:
220 €/hlö (alv 0) sisältäen perjantain ja lauantain ohjelmat | Pelkkä pe 80 €/hlö (alv 0) | Pelkkä la 180 €/hlö (alv 0)
Vain jäsenille suunnattu tapahtuma
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
18.10.2019
Ilmoittautuminen:
hanna.johansson@infra.fi
Ilmoittautumisen lisätieto:
Voit myös soittaa Hannalle puh. 0400 343 155. Ilmoita osallistutko perjantain illanviettoon, lauantain seminaariin, lounaalle, ekskursiolle Tikkakoskelle ja lauantain iltajuhlaan. Ilmoita myös mahdollisen seuralaisen nimi ja osallistuuko hän seuralaisten ohjelmaan. HUOM! Ilmasotakouluvierailuun Tikkakoskelle ilmoittautuessa tarvitaan osallistujan koko nimi, syntymäaika, kotiosoite, kansalaisuus sekä yritys ja tehtävä yrityksessä.
Yhteyshenkilöt:
Saija Syväoja, saija.syvaoja@infra.fi, puh. 050 571 0141.
Lisätiedot:

Ohjelma aikatauluineen (också på svenska) >

Liittopäiväperjantaina on hallituksen ja edustajiston kokoukset, joista lähetetään kutsut erikseen.

Perjantai-iltana tunnelmoidaan kantrin hengessä Villa Jääskelässä. Väkeä tanssittaa teemanmukaisen saundin säestyksellä kantrirockbändi Memphis Breakdown.

Lauantaiaamupäivänä esitellään INFRAn uusi strategia. Lisäksi yhteiskumppanit kertovat ajankohtaisista palveluistaan. Lauantain ekskursio suuntautuu ilmasotakouluun Tikkakoskelle, johon olemme saaneet ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua. Matkalla Tikkakoskelle katsastamme Destian vt4 työmaan.

Seuralaiset lähtevät Jyväskylä-kiertoajelulle ja Pandan tehtaan myymälään. Lounas on katettu ravintola Vesilinnaan, jossa heitä viihdyyttää Kruuvaus duo.

Lauantain iltajuhlaa vietämme Jyväskylän Paviljongin Faneri-ravintolassa perinteisin menoin. Luvassa parasta seuraa, hyvää ruokaa ja juomaa, ansioituneita kollegoita ja lopuksi pistämme jalalla koreasti Maria Tyysterin orkestereineen tahdissa.

Majoituskiintiö on varattu Sokos Hotel Paviljongista tunnuksella BINFRA2019. Varaukset voi tehdä www.sokoshotels.fi -sivujen kautta, Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail paviljonki.jyvaskyla@sokoshotels.fi. Viimeinen varauspäivä on 18.10.2019, jonka jälkeen kiintiöstä myymättä jääneet huoneet vapautetaan.

Huonehinnat: 114 € 1-hengen huone (Solo), 124 € 2-hengen huone (Solo)