Rekisteröidy RT:n jäsensivujen uudeksi käyttäjäksi

Rakennusteollisuus RT ry:n jäsensivuille eli ekstranet-palveluun tarvitset omat, henkilökohtaiset tunnukset (käyttäjätunnus ja salasana). Voit tilata tunnukset alla olevalla rekisteröitymislomakkeella. 

Mikäli olet jo kirjautunut käyttäjäksi, mutta unohtanut salasanasi, voit pyytää uuden salasanan tästä linkistä.

Jos sinulla on jo tunnukset INFRA ry:n sivuille, sinun ei tarvitse erikseen täyttää lomaketta vaan voit samoilla tunnuksilla käyttää myös RT:n jäsensivuja.

Kirjoita rekisteröitymislomakkeen sähköpostikenttään töissä käyttämäsi sähköpostiosoite, josta muodostuu myös käyttäjätunnuksesi.

Saat tunnukset ja pääset käyttämään palvelua, kun tietokanta on varmistanut, että yritys on RT:n jäsen. Se kestää vain hetken. Jäsenyyden tunnistamista varten lomakkeessa kysytään muun muassa yrityksesi Y-tunnusta. Voit tarkistaa sen tästä linkistä, YTJ-tietokannasta.  

Tunnuksessa on seitsemän numeroa, väliviiva ja tarkistusmerkki, eli se on muotoa 1234567-8. Kirjoita tunnus tässä muodossa, jotta se toimii.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kun olet täyttänyt tiedot, paina "Lähetä" -nappia. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Normaalisti tunnuksen saaminen kestää vain muutaman minuutin, mutta toisinaan tiedot joudutaan käsittelemään manuaalisesti, jolloin saat tunnukset 1–2 työpäivässä.

Voit halutessasi vaihtaa salasanan mieleiseksesi kirjautumalla palveluun, klikkaammalla sivun oikeasta yläreunasta nimeäsi ja muuttamalla omia tietojasi. 

Kirjautuessasi palveluun voit valita myös ”Pidä minut kirjautuneena”. Tällöin palvelu muistaa sinut ja pääset aina jäsensivuille ilman käyttäjätunnuksen ja salasanan naputtelua.

Ongelmia rekisteröitymisessä?

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä Rakennusteollisuus RT ry:n viestintäassistentti Airi Bączyńskiin (airi.baczynski@rakennusteollisuus.fi).