Uutiskirjeet

Rakennusteollisuus RT julkaisee kahta sähköistä uutiskirjettä. Uutiskirje jäsenille on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät RT:hen kuuluvissa yrityksissä. Uutiskirje päättäjille on suunnattu RT:n ulkoisille sidosryhmille. Molemmat ilmestyvät noin kerran kuukaudessa ja ne toimitetaan tilaajille sähköpostitse.

Ohessa aikaisemmin ilmestyneitä uutiskirjeitä:

Uutiskirjeet jäsenille 

(Jäsenkirjeiden lukeminen edellyttää kirjautumista sivustolle.)

eJokka jäsenille

(Edellyttää kirjautumista sivustolle.)

Uutiskirjeet päättäjille

2019

 • Uutiskirje päättäjille 8/2019
  Aiheina mm. RT:n kannanotto uuteen hallitusohjelmaan, äänestys Parhaasta kuntatilaajasta ja betonirakentamisen ympäristövaikutukset.
 • Uutiskirje päättäjille 7/2019
  Aiheina mm. rakennusteollisuuden työvoimakyselyn tulokset, työturvallisuusviikon esitysten aineistot sekä tulevaisuuden taitajat ja talentit, jotka kilpailivat kädentaidoista Joensuussa.
 • Uutiskirje päättäjille 6/2019
  Aiheina mm. työturvallisuusviikon teemat ja tapahtumat, "legendaariset grynderin katteet" ja rakentamisen alueelliset suhdannekatsaukset.
 • Uutiskirje päättäjille 5/2019
  Aiheina mm. onnistuneen kaupunkikehityksen kolmiyhteys, kaavavalitusten anatomia, työturvallisuuden teemaviikko ja Pientaloteollisuus PTT ry:n Järki kotiin -kampanja
 • Uutiskirje päättäjille 4/2019
  Aiheina mm. EPSI Rating -asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset, RT:n kannanotto ilmanvaihdon ohjeistukseen ja rakennusalan hallitusohjelmatavoitteet.

  (Järjestelmäuudistuksen vuoksi vanhemmat uutiskirjeet eivät ole luettavissa tällä sivulla.)