Parannamme työturvallisuutta 2017

Osallistu kilpailuun! Keksi työturvallisuutta parantava idea. Voitokkaat ehdotukset palkitaan.

Koko rakennusalaa koskevassa kilpailussa etsitään uusia, käytäntöön soveltuvia, työturvallisuutta parantavia ideoita tai toteutuneita hankkeita.  

Kilpailu on avoin kaikkien toimialojen kaikille työntekijöille. Hyviä kilpailuehdotuksia toivotaan saatavan niin rakennuttajilta, suunnittelijoilta, materiaalitoimittajilta kuin rakentajiltakin eri puolelta Suomea. Osallistua voi myös porukalla.

Kilpailuehdotus voi olla esimerkiksi jokin turvallisuutta parantava menettely, käytäntö tai työväline. Tai se voi olla jokin opetusohjelma tai työturvallisuutta parantava kehittämishanke. Tai jotain muuta rakennusalan työturvallisuutta edistävää.

Kilpailussa palkitaan 1–3 parasta käytäntöön sovellettavissa olevaa ideaa. Voitokkaat ehdotukset palkitaan jokainen 1 500 euron arvoisella palkinnolla. Osallistua voi 31.12.2017 asti ja ehdotukset voi toimittaa sähköpostilla idea@rakennusteollisuus.fi tai postitse osoitteeseen Talonrakennusteollisuus ry / Idea, PL 381, 00131 Helsinki. Voittajat julkistetaan 28.2. 2018 Uudenmaan työturvallisuuskilpailun seminaaritilaisuudessa.