| Rakennusteollisuus RT ry

Uusi palvelu auttaa löytämään luotettavan palveluntarjoajan

Suomen Tilaajavastuu on avannut uuden Zeckit-palvelun. Sen avulla kuka tahansa voi tarkistaa esimerkiksi remonttiyrityksen, kampaamon tai autohuoltofirman taustat ja asiakkaiden arviot. Samalla voi jakaa hyvät ja huonot kokemukset. Palvelusta löytyvät kaikkien suomalaisten yritysten kattavat perustiedot ja yrityksistä annetut arviot.

Zeckit-selvityksen perustietojen lisäksi palveluun on tulossa myös maksulliset lisätiedot, joita ovat esimerkiksi luottotiedot. Tarkistamalla yrityksen taustat huolellisesti ennen valintaa riski työn epäonnistumisesta pienenee.

”Enää ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Palvelutarjoajan luotettavuuden arviointi on erityisen tärkeää silloin, kun etsitään vaikka remontti- tai siivousfirmaa ja annetaan yritykselle avaimet omaan kotiin”, sanoo Mika Huhtamäki Suomen Tilaajavastuusta. Sosiaalisen median merkitys yritystä valittaessa korostuu entisestään.

Zeckit-selvitystä ja arvosteluja on mahdollista jakaa sosiaalisessa mediassa. Samalla yrityksille tarjotaan mahdollisuus osoittaa entistä parempaa läpinäkyvyyttä jakamalla Zeckit-selvitys omilla verkkosivuilla. Arvioiden perusteella etenkin hyvin arvostellut yritykset saavat lisää näkyvyyttä ja kasvattavat verkostoaan.

”Verkkopalveluista löytyvät asiakkaiden arviot ovat monesti ratkaisevia, kun valitaan hotellia tai ravintolaa. Nyt on mahdollista antaa tai lukea vastaavaa palautetta minkä tahansa alan yrityksestä”, Mika Huhtamäki toteaa.

Tietoja julkaistaan myös muissa sähköisissä palveluissa ja kanavissa. Zeckit-palvelussa on mukana laaja kumppaniverkosto auttamassa kuluttajia ja hyviä yrityksiä. Julkaisuvaiheessa mukana ovat Sentraalin 0100100-palvelut, Turun kaupunki, Omaduunari, Löydä Sähkömies- palvelu, Suomela.fi, Duunitori ja Luotettava Kauneus.

Zeckit-palvelun julkaisijana ja toteuttajana toimii Suomen Tilaajavastuu Oy.


Lisätietoja: 

Mika Huhtamäki
zeckit.com -kapteeni
mika.huhtamaki@tilaajavastuu.fi / +358 40 061 6253

Lehdistötiedote ja lisätietoja palvelusta osoitteessa zeckit.com.