| Talonrakennusteollisuus ry | Lounais-Suomi ja Satakunta

Vuoden Mestari Toni Tuominen

Talonrakennusteollisuuden Lounais-Suomen piiri ry:n ”Vuoden Mestariksi 2013” valittiin NCC Rakennus Oy:n vastaava työnjohtaja Toni Tuominen.

Vuosittain myönnettävän huomionosoituksen perusteena ovat rakentamiseen liittyvät merkittävät ansiot. Pyrkimyksenä on erityisesti korostaa talonrakennustyömaiden työnjohdon merkitystä. Vuoden Mestari on valittu ja nimetty vuosittain jo vuodesta 1982 alkaen.

Toni Tuomiselle myönnetty tunnustus perustuu pitkäaikaiseen, arvostettuun toimintaan erilaisten rakennuskohteiden toteuttajana ja nyt viimeksi erityisesti Turun Kupittaanpuiston alueen kerrostalokohteiden vastaavana työnjohtajana.

Kupittaanpuiston kohteiden rakennustyöt ovat edenneet aikataulussa, ja ne on luovutettu tilaajalle suunnitellusti. Tuominen on johtanut alueen työmaita esimerkillisesti ja saanut toiminnastaan poikkeuksellisen hyvää palautetta.

Toni Tuominen harrastaa vapaa-ajallaan pienoiskiväärin ja ilmakiväärin pistepenkkiammuntaa kilpailumielessä. Sijoituksina ammunnassa on ilmakiväärin HV pistepenkissä vuonna 2013 ulkoratojen SM-pronssia ja vuonna 2014 sisäratojen SM-hopeaa.

Toni Tuominen on valmistunut insinööriksi (AMK) Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2001. NCC Rakennus Oy:n palvelukseen Toni Tuominen on tullut elokuussa 2002.

Lisätietoja

  • Markku Leppälehto, Talonrakennusteollisuus ry, 040 745 3930
  • Toni Tuominen, NCC Rakennus Oy, 050 404 6220