| Rakennusteollisuus RT ry | Keskusliitto

Ota hyötykäyttöön RT:n uudet netti- ja jäsensivut

Rakennusteollisuus RT on uudistanut verkkopalvelunsa tutussa osoitteessa www.rakennusteollisuus.fi.

Sivusto tarjoaa kattavasti tietoa rakennusalasta ja RT:n toiminnasta niin ulkoisille sidosryhmille kuin jäsenistöllekin. Seuraavassa joitain valittuja paloja sisällöstä:

- Ajankohtaisosiossa sijaitsevat mm. tiedotteet, lausunnot ja tapahtumakalenteri. Tapahtumakalenterista löydät kaikki RATEKOn ja InfraAkatemian koulutukset sekä RT:n järjestämät ja muut alan isommat tapahtumat.
- Tietoa alasta sisältää kattavasti tietoa keskeisistä teemoista, esim. harmaan talouden torjunnasta ja laadusta. Tilastot ja suhdanteet –sivuilla on mm. kuviopankki, josta voit ladata ajantasaisia graafeja käyttöösi.
- Toimialat on esitelty omassa osiossaan. Talonrakentamisen sivuilta löytyy Hyötytietoa työmaille –sivusto, jossa on mm. asiakirjamalleja, lomakkeita, ohjeita ja oppaita niin työsuhdeasioiden kuin vaikkapa työturvallisuuden hoitoon.
- Rakennusteollisuus RT –osiossa on perustiedot liittoyhteisöstämme ja mm. elinkeinoasioista, rakentamisen kehittämisestä sekä määräykset ja standardisointi –toiminnasta.
- Yhteystiedot-sivulla on kattava henkilöstöhakemisto yhteystietoineen.

INFRA ry ja Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO ovat samalla uudistaneet sivustonsa.

Jäsensivuille uudet tunnukset

Samassa osoitteessa on nyt myös jäsensivut eli ekstranet. Jäsensivut on sulautettu sivurakenteeseen aiheen mukaan, esimerkiksi jäsenkirjeet ovat ajankohtaisosiossa ja palkkatilastot tilastot ja suhdanteet –osiossa. Lisäksi jäsensivut on listattu erilliselle koostesivulle.

Jos työskentelet RT:n jäsenyrityksessä, saat tunnukset jäsensivuille täyttämällä rekisteröitymislomakkeen, joka löytyy sivuston oikeasta yläkulmasta linkistä ”pyydä käyttäjätunnusta”. Vanhat ekstranet-tunnukset eivät enää ole voimassa.

 INFRAn jäsensivujen tunnuksilla pääsee myös RT:n jäsensivuille.

Palaute tervetullutta

Jos sivujen käytössä tulee mutkia matkaan tai haluat antaa palautetta, ota meihin yhteyttä palautelomakkeella