Tiedotteet

Rakennusteollisuus RT:n ja sen viiden toimialan tiedotteita ja uutisia.

Osumia 29 kappaletta

 1. 16.5.2022

  Nostotöiden turvallisuus seminaari (Mediatiedote)

  Tällä viikolla vietetään yhdeksättä kertaa rakennusalan yhteistä turvallisuusviikkoa. Vaikka hyvää kehitystä on tapahtunut, turvallisuutta pitää viedä yhdessä voimalla eteenpäin.
 2. 22.10.2021

  Rakentaminen on kuin joukkueurheilua, mutta yhdellä erolla: turvallisuuden nimissä jokainen saa puhaltaa pilliin (Mediatiedote)

  Tällä viikolla vietetään kahdeksatta kertaa rakennusalan yhteistä turvallisuusviikkoa. Vaikka hyvää kehitystä on tapahtunut, turvallisuutta pitää viedä yhdessä voimalla eteenpäin.
 3. 17.8.2021

  Sarjakuva turvallisuudesta seitsemällä eri kielellä (Mediatiedote)

  Suomenkielisenä aiemmin ilmestynyt, suosittu RAXA-sarjakuvavihko on nyt käännetty kuudelle eri kielelle. Kaikki sarjisvihot on luettavissa sähköisesti.
 4. 9.10.2020

  Tulevaisuuden rakentajat, Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen Piiri ry 1970-2020 (Mediatiedote)

  Rakentamisen hyvä laatu, kestävä rakentaminen, hyvä koulutus tai työturvallisuus eivät ole uusia asioita rakentajille. Ne ovat olleet tärkeitä tavoitteita jo vuosikymmenten ajan, Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen piirin historiaa luotaavasta uudesta kirjasta selviää.
 5. 20.11.2019

  Rakennusalan AMK-opiskelijoille stipendejä ansiokkaasta työelämäyhteistyöstä

  Talonrakennusteollisuus ry:n hallitus päätti tänä vuonna kohdistaa vuotuiset stipendit väitöskirjatutkimusten sijaan ammattikorkeakouluopiskelijoille. Stipendit ovat suuruudeltaan 2 000 euroa.
 6. 14.1.2019

  Tapaturmattomat työmaat palkittiin – työturvallisuuskilpailussa ensi kertaa täyden sadan pisteen tulos (Mediatiedote)

  Rakennusalan valtakunnallinen työturvallisuuskilpailu osoitti, että alan yhteinen Nolla tapaturmaa -tavoite on mahdollista saavuttaa. Kisan kärkeen ylsi useita työmaita, joilla ei sattunut yhtään työtapaturmaa koko viime vuoden aikana. Voiton vei NCC Suomi Oy:n kohde, jossa työturvallisuuden tasoa mittaava TR-indeksi oli historiallinen: täydet 100.
 7. 8.1.2019

  Novialle 10 000 euron lahjoitus Talonrakennusteollisuuden Pohjanmaan piiriyhdistykseltä (Mediatiedote)

  Talonrakennusteollisuuden Pohjanmaan piiriyhdistys lahjoittaa 10 000 euroa ammaNovian varainhankintaan. Lahjoitus kohdennetaan tekniikan koulutukseen.
 8. 17.12.2018

  Yritykset ja ammattikorkeakoulut tarvitsevat toisiaan: Talonrakennusteollisuudelta opetukseen 211 000 euroa (Mediatiedote)

  Talonrakennusteollisuuden viisi piiriyhdistystä lahjoittavat 13:lle maamme ammattikorkeakoululle yhteensä 211 000 euroa. Lahjoituksilla halutaan olla mukana varmistamassa, että osaavia rakennusmestareita ja -insinöörejä valmistuu riittävästi ja työllistyy työelämän tarpeisiin.
 9. 14.12.2018

  Talonrakennusteollisuuden Pohjanmaan piiri lahjoittaa 10 000 euroa SeAMKin varainkeräykseen (Mediatiedote)

  Talonrakennusteollisuuden Pohjanmaan Piiri ry tekee 10 000 lahjoituksen Seinäjoen ammattikorkeakoulun varainkeräykseen. Lahjoitus on osa Talonrakennusteollisuuden kampanjaa, jossa tehdään lahjoituksia yhteensä 13:lle ammattikorkeakoululle ympäri maata.
 10. 18.5.2018

  Maksuton mobiilisovellus sujuvoittaa turvallisuushavaintojen tekemistä ja hyödyntämistä

  Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritysten ja niiden kumppaniyritysten johdon halutaan tänä vuonna sitoutuvan siihen, että turvallisuushavaintomenettely otetaan työpaikoilla aktiiviseen käyttöön. Nyt yritysten käyttöön on maksutta tarjolla mobiilisovellus, joka helpottaa havaintojen keräämistä ja käsittelyä.
 11. 13.5.2018

  Rakennusalan viides turvallisuusviikko tarjoaa uuden perehdytysmallin maksutta alan opiskelijoiden käyttöön (Mediatiedote)

  Rakennusalan työturvallisuuden kohenemisen eteen tehdään katkeamatonta työtä ja kehitetään uusia menetelmiä. Rakennusalan yhteisellä turvallisuusviikolla 14.5. – 18.5.2018 tietoa ja hyviä käytäntöjä halutaan jakaa koko alan käyttöön. Myös alan opiskelijoille, joille Talonrakennusteollisuus ry tarjoaa maksutta käyttöön uuden verkossa suoritettavan perehdytysmallin, ePerehdytyksen.