Tiedotteet

Rakennusteollisuus RT:n ja sen viiden toimialan tiedotteita ja uutisia.

Tiedotteita löytyi 93 kappaletta

 1. 19.6.2018

  Taidepankki yhdistää tilaajan ja taiteilijan (Mediatiedote)

  Haluaisitko, että Suomi tunnetaan rakennetusta ympäristöstä, jossa korkealaatuinen rakentaminen, taide, muotoilu ja arkkitehtuuri yhdistyvät? Taide voi lisätä rakennetun ympäristön elämyksellisyyttä sekä vahvistaa sen vetovoimaisuutta ja viihtyisyyttä. On aika kytkeä myös taide eläväksi osaksi suomalaista rakentamisen kulttuuria.
 2. 15.6.2018

  Yhteisiä periaatteita johdetaan toimimalla esimerkkinä

  Yrittäjänä ja toimitusjohtajana LVI-Aitan Ville Hälinen tunnistaa johdon roolin näyttää muille esimerkkiä, millainen toiminta on toivottavaa. RT:n hallituksen jäsenenä Ville puolestaan seisoo vankkumatta yhteisten linjausten takana ja on mukana maastouttamassa niitä käytäntöön.
 3. 15.6.2018

  Eettiset periaatteet käytännössä: 6. Noudata yhteisiä periaatteita

  Rakennusteollisuuden kuudes eettinen ohje sitouttaa noudattamaan yhteisiä periaatteita. Rakennusalan projektiliiketoiminnassa niillä on tavanomaistakin suurempi merkitys. Toimijat ja yhteistyökumppanit vaihtuvat usein ja voivat olla hyvinkin moninaisia. Yhteiset periaatteet luovat perustan saumattomalle yhteistyölle.
 4. 14.6.2018

  Talotekniikkateollisuus siirtyy Rakennusteollisuus RT:n jäseneksi (Mediatiedote)

  Talotekniikkateollisuus ry fuusioituu LVI-Teknisen Kaupan liitto ry:n kanssa. Fuusioitumisen yhteydessä myös talotekniikka-alan tuotetietorekisteriä ylläpitävä LVI-numero Oy siirtyy uuden yhdistyksen omistukseen. Uusi yhdistys, nimeltään Talotekninen teollisuus ja kauppa ry, on liittynyt Rakennusteollisuus RT ry:n jäseneksi 14.6.2018. Siirtymiseen liittyvä tekninen toteutus pyritään saamaan valmiiksi alkusyksystä.
 5. 14.6.2018

  Rakentajan elämä on hyvää ja antoisaa

  Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Hämäläinen, 56, on uskottava kertoessaan, että rakentajan elämä on hyvää ja antoisaa monelta kantilta katsoen. Vakuuttavuutta näkemykselle antaa, että hän on työskennellyt rakennusalalla koulupojasta lähtien eikä mieleen ole tullut – ja tuskin tuleekaan – alan vaihto. Eläkeiän koittaessakin hän pitää mahdollisena toimia rakennusalalla varsinkin puurakentamiseen liittyen.
 6. 13.6.2018

  Asuntotuotannossa kuuma kesä (Mediatiedote)

  Asuntorakentamisen ennakoidaan jatkuvan korkealla tasolla myös vuoden toisella puoliskolla, ennakoi Rakennusteollisuus RT:n Asuntotuotantokysely. Arvio kerrostaloasuntojen aloitusmäärästä on noussut peräti 2 000 asunnolla tammikuun kyselystä ja on nyt kyselyn tilastointihistorian suurin. Sijoittajien mielenkiinto jatkunee tänäkin vuonna varsin voimakkaana.
 7. 13.6.2018

  Lomalle lähtijän muistilistassa on viisi kohtaa (Mediatiedote)

  esäloma reissuineen ja mökkeilyineen on jo ovella. Lomalle lähtijän kannattaa tarkistaa muutama kohta kodin talotekniikassa. Näin kotiinpaluukin on huomattavasti mukavampi, ja hajuttomampi.
 8. 7.6.2018

  Kevään tes-neuvottelut paketissa (INFRA ry)

  Rakennusalalle saatiin pitkien neuvottelujen jälkeen työehtosopimukset.
 9. 7.6.2018

  Parma Oy:n Ruskon elementtitehdas työturvallisuuskilpailun voittoon (Mediatiedote)

  Betoniteollisuuden vuoden 2017 työturvallisuuskilpailun voittajaksi on valittu Parma Oy:n Ruskon elementtitehdas.
 10. 7.6.2018

  Suomelle maalintekopaikka EU:n liikennerahajaossa (INFRA ry)

  Euroopan komissio julkaisi keskiviikkona 6.6.2018 esityksen seuraavasta Verkkojen Eurooppa (CEF)-ohjelmasta rahoituskaudelle 2021–2027. Suomen päärata oli esityksessä mukana osana Pohjanmeren ja Baltian välisen ydinkäytävän laajennusta pohjoiseen.
 11. 5.6.2018

  Bitumi-indeksejä 2018 (INFRA ry)

  Viimeisin bitumi-indeksi.