Tiedotteet

Rakennusteollisuus RT:n ja sen viiden toimialan tiedotteita ja uutisia.

Osumia 97 kappaletta

 1. 9.7.2021

  Kilpailulain muutokset voimaan 24.6.2021

  Lakimuutoksen myötä Kilpailu- ja kuluttajaviraston toimivaltuudet laajenevat ja toimialajärjestöille määrättävät seuraamukset ankaroituvat.
 2. 9.7.2021

  Uusin bitumi-indeksi (INFRA ry)

  Viimeisin bitumi-indeksi.
 3. 1.7.2021

  Infektioriskin minimointi rakennustyömailla -projekti alkoi

  Rakennustyömaat ovat infektioriskin hallinnan kannalta haastavia kohteita, koska työmailla tarvitaan paljon työvoimaa eikä etätöiden teko ole mahdollista. Lisäksi työvoiman liikkuvuus on suurta sekä maamme rajojen sisä- että ulkopuolella.
 4. 30.6.2021

  Kesäduunissa infra-alalla (INFRA ry)

  Tutustu infra-alaan ja tienaa -kampanja houkutteli nuoria kokeilemaan infraa. Lukion toiselle menevä Roosa Hyvönen testasi infra-alaa VRJ:llä ja yläasteikäinen Petteri Lehtinen RTA-Yhtiöillä.
 5. 22.6.2021

  #Karpankierros Pohjanmaalla: Mitä kuuluu infrayrittäjän kesään? (INFRA ry)

  Kiertoreissu jäseniin paljastaa, mitä kuuluu infrayrittäjän arkeen. Kari Muhonen kierteli kesäkuussa Pohjanmaalla.
 6. 11.6.2021

  #Karpankierros Uudellamaalla ja Pohjois-Savossa (INFRA ry)

  Kiertoreissu jäseniin paljastaa, mitä kuuluu infrayrittäjän arkeen. Kari Muhosen kyselykierros starttasi Kaakkois-Suomesta ja jatkui Uudenmaan kautta Pohjois-Savoon.
 7. 11.6.2021

  #Karpankierros: Tuokiokuvia pohjoisesta (INFRA ry)

  Kiertoreissu jäseniin paljastaa, mitä kuuluu infrayrittäjän arkeen. Kari Muhosen kyselykierros starttasi Kaakkois-Suomesta. Kevään aikana Karppa kierteli INFRA Pohjois-Suomen alueella.
 8. 10.6.2021

  #Karpankierros jatkuu: Terveisiä Keski-Suomesta! (INFRA ry)

  Kiertoreissu jäseniin paljastaa, mitä kuuluu infrayrittäjän arkeen. Kari Muhosen kyselykierros starttasi Kaakkois-Suomesta, ja nyt Karppa vieraili Keski-Suomessa.
 9. 9.6.2021

  Kutsumaton vieras dunkkaa ikävästi – Huolehdi pesualtaiden ja lattiakaivojen kastelusta (Mediatiedote)

  Kesäloma mökkeilyineen ja muine reissuineen on jo ovella. Lomahuumassa ei kuitenkaan kannata unohtaa pesualtaiden ja lattiakaivojen hajulukkojen kastelua. Muuten ikävästi haiseva vieras voi vallata kotisi.
 10. 8.6.2021

  Vastuullinen autoilija varmistaa osaltaan turvallisen tietyömaan (Mediatiedote) (INFRA ry)

  Miltä tuntuisi, jos aivan työpöytäsi vierestä suhahtaisi ohi 40-tonninen rekka? Osalla suomalaisista työpaikka on vilkkaan liikenteen keskellä. Asfalttialan toimijat vetoavat kaikkiin tienkäyttäjiin tietyömaiden nopeusrajoitusten noudattamiseksi.
 11. 8.6.2021

  ”Jos minä pystyin, niin kyllä sinäkin”

  23-vuotias, juuri rakennusinsinööriksi valmistunut Aino Tissari palkittiin Talonrakennusteollisuus ry:n Itä-Suomen piirin stipendillä. Ansiokkaan opinnäytetyön lisäksi Ainoa haluttiin huomioida hänen intoa ja innovatiivisuutta puhkuvasta otteestaan niin opinnoissaan kuin työssään Skanskalla.