JOKKA-lehti

JOKKA  on ilmestynyt vuodesta 2008 lähtien. Vuoteen 2014 saakka lehti keskittyi työturvallisuuteen. Vuoden 2015 alusta lähtien lehdessä on kolme teemaa: laatu, ympäristö ja turvallisuus.

Lue uusin lehti sähköisesti 

JOKKA on rakennusteollisuuden oma laatu-, ympäristö- ja turvallisuuslehti  ja sen aihe-alue kattaa koko Rakennusteollisuus RT:n jäsenkunnan: talonrakennuksen, tuoteteollisuuden, infran, pintatoimialan (maalaus, kattotyö, lattia- ja seinänpäällystys) sekä lvi-alan.

Jokka 2/2020 lehdessä aiheina: Digiturvallisuus vaatii asiantuntemusta. Laadun rakentaja -kilpailun voittajan viesti nuorille tulevaisuuden rakentajille. Historiallinen tiilirakennus siirrettiin huippuosaamisen ja tahdonvoiman avulla. Viisi tärppiä rakentamisen päästöjen vähentämiseen. Pienetkin innostuivat liinaamisesta. Hiilijalanjäljestä tullut yritysten vastuullisuustyötä. Kiertotalous ja tuotekehitys. Narinalistalla ylilämpeneminen.   

 Lehteä kustantaa ja julkaisee Rakennusteollisuus RT ry.

Lehti on keväästä 2020 lähtien ilmestynyt 12-sivuisena liitelehtenä Rakennuslehden välissä kahdesti vuodessa sekä sähköisenä lehtenä.

Sähköposti: jokka@rakennusteollisuus.fi