Avoimet työpaikat

Rakennusteollisuus RT edustaa laajasti rakennusalan yrityksiä elinkeinopoliittisissa, teknisissä ja työmarkkina-asioissa. RT-liittoyhteisöön kuuluu kuusi toimialaa: Talonrakennusteollisuus, Infra, Rakennustuoteteollisuus, LVI-tekninen urakointi, Talotekninen teollisuus ja kauppa sekä Pinta. Kuuden toimialan yhteensä noin 2 800 jäsenyrityksen palveluksessa on 60 000 henkilöä. Jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 20 miljardia euroa.

Rakennusteollisuus RT:lle etsitään

johdon assistenttia

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Työtä tehdään pääasiassa läsnä toimistolla, mutta mahdollisuuksien mukaan sovittaessa voi työskennellä myös etänä. Kyseessä on päivätyö, mutta välillä työtilanteet edellyttävät joustamista työajoissa. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtäviisi kuuluvat

Työtehtäviisi kuuluu toimitusjohtajan avustaminen työn suunnittelussa ja aineistojen valmistelussa, kalenterin- ja sähköpostinhallinnassa, tapaamisten, kokousten ja matkojen järjestelyissä. Lisäksi tuet johtoryhmän ja hallituksen valmistelutyötä.

Tehtävään sisältyy myös muun johtohenkilöstön ja asiantuntijoiden avustamista materiaalien valmistelussa ja kokousjärjestelyissä. Olet tarvittaessa yhteydessä eri sidosryhmiin, ylläpidät CRM-listauksia, tuet ja koordinoit sisäisiä prosesseja yhdessä RT:n hallintotiimin kollegoiden kanssa.

Toivomme sinulta

Työssä menestyy henkilö, jolla on soveltuva koulutus esimerkiksi johdon assistentti, tradenomi tai muu hallinnollinen koulutus. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä jo useamman vuoden ajalta.

Olet henkilönä asiallinen, tunnollinen, positiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Sinulla on kykyä ennakoida ja työskennellä itsenäisesti ja huolellisesti. Olet ajoittain valmis joustamaan työtehtävien ja työaikojen suhteen. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, paineensietokyky ja olet yhteistyökykyinen.

Tehtävässä tarvitaan myös hyviä IT-taitoja eli osaat käyttää MS Officen työkaluja sujuvasti. Lisäksi pystyt ottamaan nopeasti haltuun myös uusi ohjelmia sekä järjestelmiä. Osaat muokata ja laatia erilaisia aineistoja. Graafinen osaaminen katsotaan eduksi. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, muu kielitaito on eduksi. 

Tarjolla on itsenäinen ja monipuolinen tehtävä Helsingin keskustassa, hyvät työsuhde-edut, kattava työterveyshuolto, koulutusmahdollisuuksia, hyvä perehdytys ja mukava työyhteisö.

Rekrytoinnista vastaa Eilakaisla, mutta kyseessä on suorarekrytointi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa henkilöstökonsultti Ella Rintamäki, puh. 050 308 6113, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.10.2021 mennessä Kaislanet-portaalissa.


RATEKO rekrytoi:

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO on Rakennusteollisuus RT:n omistama virallinen oppilaitos, joka tarjoaa rakennusalan ammattilaisille ajankohtaisia täydennys- ja päivityskoulutuksia, henkilösertifiointeihin ja pätevyyksiin valmentavaa ja ammatillisiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta. Meillä on yli 50 vuoden kokemus kouluttajana toimimisesta ja suhtaudumme intohimoisesti rakennusalan ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen. 

OPINTOSIHTEERIÄ

Etsimme osaavaa ja työstään innostunutta opintosihteeriä rakentamisen koulutusten pariin. Työn keskeisiä sisältöjä ovat opiskelijoiden neuvonta ja koulutuksiin ohjaaminen. Toimit koulutusten ja oppisopimusten yhteyshenkilönä, hallinnoit opiskelijatietojärjestelmää ja avustat laskujen ja todistusten käsittelyssä. Olet myös valtakunnallisen Koski-tietovarannon pääkäyttäjä. Huolehdit tenttipäivien organisoinnista ja toimit tarvittaessa valvojana. Huolehdit avustavista markkinointitehtävistä, toimistotarvike- ja tuotetilauksista, varastonhallinnasta, arkistoinnista, sekä muista vastuutehtävistä. Hallitset kokoussihteerin tehtävät ja avustat tarvittaessa rehtoria ja apulaisrehtoria.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aitoa palveluasennetta, hyviä viestintätaitoja, tarkkuutta ja itsenäistä työotetta, sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Kokemus erilaisista oppimisympäristöistä on etu.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

  • täsmällinen ja napakka, mutta lämminhenkinen asiakaspalveluote
  • tehtävään soveltuva koulutus ja kenties jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • kiinnostusta työskennellä aikuiskoulutuksen parissa ja kehittää omaa työnkuvaa
  • itsenäinen työote ja halua työskennellä tiimissä, tehtävään kuuluu sidosryhmäyhteistyötä
  • hyvät organisointi- ja IT-taidot.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja näköalapaikan rakennusteollisuuden koulutusten parissa, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen ja hyvät työsuhde-edut. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja ajanmukainen työympäristö Helsingin keskustassa. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen tiimi ja työyhteisö. RATEKOssa pääset tekemään monipuolista ja itsenäistä työtä alan parhaiden asiantuntijoiden ja kouluttajien kanssa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpower Groupin kanssa.
Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 25.10.2021 www.manpower.fi. Huom! Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja: Pirjo Levänen: pirjo.levänen@fi.experis.com, puh. 0400 238418 ja Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453.