Avoimet työpaikat

Rakennusteollisuus RT edustaa laajasti rakennusalan yrityksiä elinkeinopoliittisissa, teknisissä ja työmarkkina-asioissa. RT-liittoyhteisöön kuuluu kuusi toimialaa: Talonrakennusteollisuus, Infra, Rakennustuoteteollisuus, LVI-tekninen urakointi, Talotekninen teollisuus ja kauppa sekä Pinta. Kuuden toimialan yhteensä noin 2 800 jäsenyrityksen palveluksessa on 60 000 henkilöä. Jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 20 miljardia euroa.

Lakimies LVI-Tekniset Urakoitsijat Ry:lle

Haemme mainioon joukkomme lakimiestä. Työskentelet jäsenyritystemme työsuhde-, laki- ja sopimusasioiden parissa.

Tehtäväkenttäsi sisältää jäsenneuvontaa, työehtosopimusneuvotteluja sekä erimielisyysasioiden hoitamista, tarvittaessa ajat jäsenten asioita tuomioistuimessa. Toteutat jäsenkoulutuksia, annat lausuntoja ja selvityksiä sekä osallistut erilaisiin kehityshankkeisiin ja työryhmiin liittoyhteisössämme. Meillä pääset laajentamaan tehtäväkenttääsi oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Hae tehtävää viimeistään 6.10. mennessä. 

Lue lisää ja hae tehtävää >>

KIRA-kasvuohjelman ohjelmajohtaja

Oletko innostava, näkemyksellinen ja itseohjautuva? Tekijä, jolla on halu edistää uusia innovaatioita sekä luoda kestävää kasvua kiinteistö- ja rakentamisalalle? Haluatko työskennellä toimialalla, jolla on ratkaiseva rooli niin päästövähennystavoitteiden saavuttamisessa kuin hyvän arjen luomisessa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme KIRA-kasvuohjelman ohjelmajohtaja.

KIRA-kasvuohjelman jatkotoimenpiteiden edistämiseksi ja saavuttamiseksi haemme ohjelmajohtajaa kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Ohjelmajohtaja työskentelee KIRA-Foorumille ja työsuhde tulee hallinnollisesti KIRA-foorumiin kuuluvan Rakennusteollisuus RT:n alaisuuteen.

Hae tehtävää viimeistään 9.10.2022 mennessä. Lue lisää ja hae tehtävää KIRA-foorumin sivuilta.

Lue lisää ja hae tehtävää >>