Avoimet työpaikat

Rakennusteollisuus RT edustaa laajasti rakennusalan yrityksiä elinkeinopoliittisissa, teknisissä ja työmarkkina-asioissa. RT-liittoyhteisöön kuuluu kuusi toimialaa: Talonrakennusteollisuus, Infra, Rakennustuoteteollisuus, LVI-tekninen urakointi, Talotekninen teollisuus ja kauppa sekä Pinta. Kuuden toimialan yhteensä noin 2 800 jäsenyrityksen palveluksessa on 60 000 henkilöä. Jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 20 miljardia euroa.

Rakennusteollisuus RT etsii viestintäasiantuntijaa

Oletko timanttinen tiimipelaajaa, jolla projektit pysyvät näpeissä ja sana hallussa? Ovatko digiviestintä ja viestinnällä vaikuttaminen intohimosi? Haluatko työskennellä toimialalla, joka on ratkaisevassa roolissa niin päästövähennystavoitteiden saavuttamisessa, hyvän arjen rakentamisessa kuin työllisyyden ja talouskasvun aikaansaamisessakin? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme viestintäasiantuntija!

Rakennusteollisuus RT edustaa laajasti rakennusalan yrityksiä talonrakennus- ja rakennustuoteteollisuudessa, infra- ja LVI-urakoinnissa, taloteknisessä teollisuudessa ja kaupassa sekä pintatoimialalla. Yhdessä kannamme vastuuta alan liiketoimintaedellytyksistä, kehittymisestä ja maineesta mutta myös elinympäristömme kestävyydestä, toimivuudesta ja laadusta. Olemme osa Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ta.

Tarjoamme osaamisemme paitsi jäsentemme myös päättäjien, median ja koko yhteiskunnan käyttöön. Uudistamme tänä vuonna strategiamme ja sen vanavedessä visuaalisen ilmeemme sekä muun brändi-identiteettimme ja verkkopalvelumme. Viestintätiimimme jäsenenä pääset luomaan viestinnän yhteistä perustaa ja linjaa tuleviksi vuosiksi.

Odotamme sinulta

 • kykyä suunnitella, tuottaa ja editoida haastavistakin aiheista kohderyhmiä puhuttelevaa ja brändi-identiteetin mukaista sisältöä eri kanaviin
 • etevyyttä verkkoviestinnän ja someläsnäolon aktiivisessa kehittämisessä ja asiantuntijoiden somettamisen sparrauksessa
 • intoa astua tarvittaessa sähköisen viestinnän työkalujemme pääkäyttäjäksi, kipparoimaan esimerkiksi verkkopalvelu-, mediaseuranta- ja uutiskirjetyökalujamme ja niiden analytiikkaa
 • vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista viestintätehtävistä.

Eduksi tehtävään tarttumisessa on

 • kiinteistö- ja rakentamisalan tietämys
 • yhteiskunnallisen vaikuttamisen, vaikuttajaviestinnän tai järjestötoiminnan tuntemus
 • hyvä visuaalinen silmä ja esimerkiksi kuvankäsittelyn ja suunnitteluohjelman perusteiden sekä Powerpointin hallinta.

Saat meiltä

 • innostavan ja monipuolisen työnkuvan, jossa osaamisesi pääsee kukoistamaan ja kasvamaan
 • vankan asiantuntijaorganisaation tuen yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla
 • mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut
 • viihtyisän toimiston Helsingin sydämessä, osoitteessa Eteläranta 10 sekä mahdollisuuden työskennellä joustavasti myös etänä.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.5. mennessä tästä linkistä

Voit halutessasi liittää hakemukseesi noin minuutin mittaisen videon, jossa kuvaat miksi sormesi syyhyävät päästä jättämään jälkesi juuri RT:n viestintään.

Lisätietoa tehtävästä ja tiimistä antaa viestintäjohtaja Merja Vuoripuro, puh. 040 587 2642, merja.vuoripuro@rakennusteollisuus.fi. Tavoitat Merjan parhaiten ke 4.5. klo 9.00–10.00 ja 15.30–16.30 sekä ma 9.5. klo 15.00–16.30.

Lisätietoa tehtävästä ja prosessista antaa myös Experiksen rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464.