Ajankohtaista

Tähän osioon on koottu ajankohtaistietoa ja viestintäaineistoja niin median kuin muidenkin käyttöön.

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti - ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • Kilpailulaki muuttuu

    Työ- ja elinkeinoministeriö on 14.5.2020 julkaissut lausuntokierrokselle kilpailulain muuttamista koskevan hallituksen esitysluonnoksen. Kyseessä on hallituksen esitysluonnoksen muodossa annettu TEM:n työryhmän mietintö ECN+ -direktiivin kansallisesta täytäntöönpanosta.

  • Juha Metsälä rakennusalan eurooppalaisen kattojärjestön hallitukseen (Mediatiedote)

    Pohjola Rakennus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Metsälä on valittu rakennusteollisuuden eurooppalaisen kattojärjestön European Construction Industry Federationin (FIEC) hallitukseen (Steering Committee) perjantaina 22. toukokuuta videokonferenssina pidetyssä järjestön vuosikokouksessa.

  • #kynätpois – KIRA-alan yhteinen haaste käyntiin

    “Laaja-alainen digiloikka vaatii koko KIRA-alaa koskettavia toimenpiteitä”, painottaa RAKLIn toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen. RAKLI ja kahdeksan muuta merkittävää kiinteistö- ja rakentamisalan toimijaa lanseeraavat tänään 13.5. yhteistyössä #kynätpois-haasteen.

Lausunnot