Ajankohtaista

Tähän osioon on koottu ajankohtaistietoa ja viestintäaineistoja niin median kuin muidenkin käyttöön.

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti - ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • Ohjeet koronatartuntojen ehkäisyyn rakennustyömailla

    RT on koonnut kevään aikana jäsentiedotteissaan julkaisemistaan ohjeista yhteenvedon, jossa on ohjeistus varautumissuunnitelman tekemiseen ja ulkomaisen työvoiman omaehtoiseen karanteeniin sekä työmaa- ja majoitusjärjestelyihin. Tavoitteena on varmistaa turvallinen työskentely myös koronaepidemian aikana.

  • Rakennusalalla kasvuhakuiset yritykset panostavat digitalisaatioon (Mediatiedote)

    Digitaalisuus ja kasvu ovat rakennusalalla selvästi sidoksissa toisiinsa Rakennusteollisuus RT:n digitutkimuksen mukaan. Digitalisaatiossa itseään edelläkävijänä pitävistä yrityksistä 68 prosenttia ilmoitti kasvavansa, kun taas digiepäilijöistä kasvussa oli 17 prosenttia yrityksistä. Kumpaankin ryhmään kuului reilu viidennes kyselytutkimukseen vastanneista yrityksistä.

  • Lomailija, muista muutakin kuin hammasharja – muistilista kodin LVI-tekniikkaan (Mediatiedote)

    Kesäloma kotimaan reissuineen on pian alkamassa ja hammasharjat kohta pakattu. Lomalle lähtijän kannattaa muistaa niiden lisäksi seuraavat viisi kohtaa kodin LVI-tekniikassa. Näin lomatunnelma pysyy turvallisena ja kotiinpaluukin on mukavampi.

Lausunnot