Rakennusteollisuuden turvallisuusviikko 14. - 18.5.2018

Viisaat kypärät yhteen -turvallisuusviikko järjestetään tänä vuonna 14. toukokuuta alkaen. Koko rakennusalan yhteisellä turvallisuusviikolla järjestetään sekä yhteisiä että yritysten omia turvallisuustapahtumia. Ensimmäistä yhteistä työturvallisuusviikkoa vietettiin 2014.

Turvallisuusviikon tavoitteena on saada RT:n jäsenyritysten, näiden aliurakoitsijoiden ja sidosryhmien henkilöstö sekä viranomaiset osallistumaan työturvallisuutta edistävään toimintaan. Mukana ovat myös Rakennusliitto, Pro, RIA, RAKLI ja SKOL.  

 

Eri puolilla maata järjestetään viikon aikana yhteisiä tapahtumia ja seminaareja. Viikon pääseminaari  on  Helsingissä 15.5.2018.

Tänä vuonna johto sitoutuu siihen, että työpaikoilla otetaan käyttöön turvallisuushavainto- ja vaaratilanneilmoitusmenettely. Jäsenyritykset saavat käyttöönsä veloituksetta verkkopohjaisen mobiilisovelluksen havaintojen tekoon. 

Turvallisuusviikon tärkeimmät tapahtumat ovat niitä, joita yritykset järjestävät itse omille työntekijöilleen. Tässä muutamia vinkkejä oman tapahtuman järjestämiseen.  

Lataa täältä turvallisuusviikon juliste ja bannereita omaan käyttöösi: nettiin, Facebook-sivulle tai muuhun käytöön. 

 

Katso tästä ePerehdytyksen esittelyvideo