Yhdessä osaamistasi rakentaen

Yhdessä osaamistasi rakentaen

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tarjoaa rakennusalan aikuisopiskelijoille ajankohtaisia teemakoulutuksia, henkilösertifiointeihin ja pätevöitymisiin valmentavaa ja ammatillisiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta sekä järjestää tutkintoja. RATEKO järjestää koulutuksia myös yrityskohtaisina. Rateko on rakennusalan ainoa ammatillinen erikoisoppilaitos.

AJANKOHTAISTA

 • Terve talo suunnittelusta toteutukseen - maksutonta koulutusta Seinäjoella

  Terve talo -asioilla tarkoitetaan kaikkia kosteus- ja sisäilmastoasioita, joilla on vaikutusta rakennuksen käyttäjien terveyteen ja viihtyvyyteen. Terve talon rakentaminen edellyttää kaikkien rakentamisen vaiheiden huomioonottamista aina tavoitteiden asettelusta hankesuunnitteluun ja valmiin rakennuksen vastaanottamisesta käyttöön. Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO järjestää kaksi maksutonta Terve talo - koulutusta Seinäjoella

 • RATEKO hakee kouluttajia

  Kehitämme toimintaamme ja haemme verkostoomme uusia sopimuskouluttajia. Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tarjoaa rakennusalan aikuisopiskelijoille ajankohtaisia teemakoulutuksia, henkilösertifiointeihin ja pätevöitymisiin valmentavaa ja ammatillisiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta.

 • RATEKO lomalla 22. - 28.12.2014

 • RATEKOn seminaari kokosi yhteen ammattikorkeakoulujen rakennusosastot

  RATEKO järjesti Rakennusteollisuuden ja ammatti-korkeakoulujen rakennusosastojen syysseminaarin 10. lokakuuta Vantaalla

 • RATEKO 50 vuotta

  Torstaina 21. päivä elokuuta RATEKO vietti 50-vuotispäiviään Rakentajatalossa Unioninkadulla.