Turvallinen infratyömaa 2015

INFRA ry kutsuu jälleen jäsenyrittäjiään työturvallisuuskampanjaan. Turvallisimmat työmaat palkitaan keväällä 2016!

Oulun PK-seminaarin 27.2. anti

Kiireellisimmiksi kehittämisalueiksi Pohjois-Suomen pk–yritykset nimesivät johtamisen, talouden ja kilpailukyvyn.

Käytä INFRAn suoria numeroita!

Jos et saa yhteyttä puhelinvaihteen kautta, ota yhteys suoraan haluamaasi henkilöön. INFRAn asiantuntijat löydät tästä >

Hae jäsenyrityksiä

Hae ammattitaitoista maa- ja vesirakentajaa, asfaltoijaa tai kiviainestoimittajaa!

Tarkenna hakua

Ajankohtaista

 • INFRA-lehti 2/2015

  Uusi hallitusohjelma puhuttaa - tutkimukset puoltavat infrainvestointeja. Rahat olisi käytettävä tuottavasti ja tehokkaasti. Tuoko uusi tekniikka helpotusta tilanteeseen? Infra-alan yrittäjät elävät epäterveellisesti. Miten käy eläkkellä?

 • Tiestön kunnostus on kirjattava selkeästi hallitusohjelmaan (Mediatiedote)

  Nyt on lupausten lunastamisen aika. Valtaosa eduskuntaehdokkaista oli sitä mieltä, että hyväkuntoiset liikenneyhteydet toimivat elinvoimaisen, kilpailukyisen ja hyvinvoivan yhteiskunnan moottorina. Korjausvelan poisto tulisi aloittaa kiireellisesti Suomen kilpailukyvyn parantamiseksi.

 • Biotalouden kasvu edellyttää investointeja perusinfraan

  Uudelle eduskunnalle ehdotetaan 10-vuotista biotalouden infrarahaa, jolla parannetaan biotalouden kuljetusten edellytyksiä parantamalla alempaa tieverkkoa, yksityisteitä sekä rataverkkoa. Ehdotuksen on allekirjoittanut 23 järjestöä.

 • Auto- ja tiefoorumi on huolissaan siltojen kunnosta

  Vaikeat sääolot, suolaus ja raskas liikenne kuluttavat siltoja. Jotta Suomen tiet ja sillat saataisiin kuntoon, se vaatisi vuosittain noin yhden prosentin panostuksen bruttokansantuotteesta eli 1,5 – 1,8 miljardia euroa.

 • Kaupungistuminen ja teiden kunnossapito Radio Classicin haastattelusarjan aiheena 7.4. alkaen

  Miksi tiet ovat talven jäljiltä jälleen kerran huonossa kunnossa? Mitkä ovat perusväylänpidon pullonkaulat? Mitä voimistuva kaupungistuminen merkitsee? Vastaukset Radio Classicin 6-osaisessa haastattelusarjassa, jossa on mukana mm. INFRA ry:n toimitusjohtaja Paavo Syrjö.