Kyllä kaikilla oli niin mukavaa!

Oi, jospa oisit voinut olla mukana. Infralaiset juhlivat iloisesti Vaasan Liittopäivillä 6.-8.11.2015. Ensi syksynä juhlitaan Pohjois-Karjalassa. 
Lue lisää >

Infra-lehti tuli uunista ulos

Ajan hengen mukaisesti Infra-lehdessä kierrätetään, ripotellaan tuhkaa ja pannaan lihakset kuntoon. Postin lakon takia lehti julkaistaan heti tuoreeltaan netissä. Lue lisää >

Luvassa töitä rakentajille!

Hallitusohjelmassa on otettu huomioon liikenteen rooli talouskasvun moottorina. Satsaus perusväylänpitoon tulee työllistämään rakentajia koko Suomessa. Lue lisää >

Hae jäsenyrityksiä

Hae ammattitaitoista maa- ja vesirakentajaa, asfaltoijaa tai kiviainestoimittajaa!

Tarkenna hakua

Ajankohtaista

 • Infra-lehti 4/2015 on kiertotalouden asialla

  Vuoden viimeinen Infra-lehti on kiertotalouden asialla. Luonnonvarojen kulutus ja CO2-päästöt pienenevät maa- ja vesirakentamisessa, kun yhdessä niin päätetään.

 • Väyläverkon ongelmakohdat -kysely

  Liikennevirasto on laatinut kyselyn yrityksille väyläverkon pahimmista ongelmakohdista. Vastausaikaa on joulukuun puoliväliin asti.

 • Käy tutustumassa sähköiseen Liiteriin

  Liiteri.fi-palveluun on koottu maankäytön suunnitteluun liittyvät palvelut yhteen paikkaan. Liiteri on toteutettu osana asumisen ja rakentamisen e-palveluita sähköisen asioinnin ja demokratian vauhdittamisohjelmassa (SADe). 

 • Murskamittarikampanja on vauhdissa

  INFRA ry:n toiminnanjohtajat kiertävät murskilla kertomassa Murskamittarin käytöstä. Tilaa sinäkin opastuskäynti! 

 • Bitumi-indeksejä 2015

  Viimeisin bitumi-indeksi.

 • Kasvukeskusten infrahankkeet maksavat itse itsensä (Mediatiedote)

  Valtio on päättänyt pysäyttää väyläverkon korjausvelan kasvun. Samanaikaisesti kasvua luovat infrainvestoinnit ovat täysin jäissä, vaikka oikein sijoitetut kasvukeskusten hankkeet toisivat investoinnin verotuloina moninkertaisesti takaisin.