Entistä tutumpi vaikuttaja

INFRA sidosryhmäkyselyn mukaan entistä usempi tuntee maa- ja vesirakentajien, asfaltintekijöiden ja kiviainestuottajien toimialajärjestön.

Tiedonantovelvollisuus tuli

Heinäkuussa voimaan tullut tiedonantovelvollisuus putsaa pimeän työn rakennusalalta. Velvollisuus koskee kaikkia, jotka rakentavat.

Käytä INFRAn suoria numeroita!

Jos et saa yhteyttä puhelinvaihteen kautta, ota yhteys suoraan haluamaasi henkilöön. INFRAn asiantuntijat löydät tästä >

Hae jäsenyrityksiä

Hae ammattitaitoista maa- ja vesirakentajaa, asfaltoijaa tai kiviainestoimittajaa!

Tarkenna hakua

Ajankohtaista

 • Kohti turvallisempaa vuotta 2015

  Turvallisuudesta tinkiminen ei saa enää vuonna 2015 olla kilpailutekijä hankinnoissa. Urakoitsijalta vaadittujen, työmaan turvallisuutta parantavien toimenpiteiden hinta ei saa vaikuttaa toteuttajan valintaan kilpailutuksissa.

 • Maa- ja vesirakentaminen vähenee myös ensi vuonna

  Koko infrarakentamisen näkymiä heikentävät väylien kunnossapidon määrärahaleikkausten lisäksi myös talonrakentamisen pohjatöiden vähentyminen. Maarakennusalan kustannuskehitys pysyy maltillisena öljyn hinnan laskun vuoksi.

 • Perusväylänpitoon tarvitaan lisärahoitusta!

  Liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikon vetämä työryhmä oli yksimielinen: Suomen tulevaisuuden ja kilpailukyvyn kannalta on välttämätöntä, että perusväylänpitoon saadaan lisää rahaa.

 • Elvytyspuhe vaatii rinnalleen keskustelua rahasta (Mediatiedote)

  Yhä useampi ehdottaa talouden elvyttämistä investoinneilla rakentamiseen. Rahalle olisikin hyviä kohteita alkaen homekouluista ja päättyen vaikkapa risoihin siltoihin ja kantatieverkkoon, mutta investointien rahoitustavoissa on vielä avoimia kysymyksiä.

 • INFRA-lehti 5/2014

  Infran ylläpitoon ja rakentamiseen suunnatuilla euroilla on taloutta vireyttävä vaikutus, mutta elvytysrahaa on nyt etsittävä täysin uusista lähteistä.

 • Tiedonantovelvollisuus tuli

  Verohallinnolle on toimitettava jatkossa kuukausittain työmaakohtaisesti tiedot rakennusurakoista, työntekijöistä, työnantajista ja työsuhteista.