Hae jäsenyrityksiä

Hae ammattitaitoista maa- ja vesirakentajaa, asfaltoijaa tai kiviainestoimittajaa!

Tarkenna hakua

Ajankohtaista

 • Infra-alan rakennusmestarikoulutus alkaa Savoniassa

  Koulutus alkaa syksyllä 2017 ja haku on kevään yhteishaussa. Koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa Savonia ja infra-alan yrityskenttä tekevät tiivistä yhteistyötä. INFRA ry toimii aloittavan luokan kummina. Käytä ainutlaatuinen tilaisuus hyödyksi ja vähennä infra-alan työvoimapulaa.

 • Tunneli Tallinnaan lähempänä toteutusta (Mediatiedote)

  Perjantaina päättyneillä Louhinta- ja kalliotekniikan päivillä kuultiin geologin näkemys Helsinki–Tallinna-junatunnelihankkeen rakentamisesta. Hankkeessa nähtiin paljon potentiaalia, mutta tarkempia kannattavuuslaskelmia tarvitaan vielä.

 • Destian Reijo Pelkosesta Vuoden panostaja

  Perusteluissa kiiteltiin Pelkosen osaamista niin avo- kuin maanalaisissa louhinnoissa, vaativissa kasvukeskuslouhinnoissa sekä herkkien laitteiden läheisyydessä panostamisesta että suunnittelutyöstä. Tunnustus jaettiin tänään päättyvillä Louhinta- ja kalliotekniikanpäivillä.

 • Louhinta- ja kalliotekniikan päivät alkoivat (Mediatiedote)

  Torstaina 13.10. alkaneilla Louhinta- ja kalliotekniikan päivillä esiteltiin maailmanlaajuisestikin uraauurtavia infrahankkeita. Päivillä jaettiin muun muassa neuvoja siihen, miten geotermisen lämpövoimalan rakentamiseen kannattaa varautua.

 • Kasvukeskusten rakentamisbuumi kärjisti työvoimapulan

  Rakennusalalle on syntynyt lähes 10 000 uutta työpaikkaa vuodessa. Ammattiosaajien puute vaikeuttaa jo töitä.

 • Tes-ratkaisu etenee

  Rakennusalalla saavutettiin elokuussa työntekijöiden työehtosopimuksia koskeva neuvottelutulos 1.3.2017 – 28.2.2018. INFRA ry:n hallitus hyväksyi neuvottelutuloksen 20.9.2016 maa- ja vesirakennusalan sekä asfalttialan työehtosopimusten osalta. Toimihenkilöiden työehtosopimuksen osalta tilanne on vielä auki.