Hae jäsenyrityksiä

Hae ammattitaitoista maa- ja vesirakentajaa, asfaltoijaa tai kiviainestoimittajaa!

Tarkenna hakua

Ajankohtaista

 • Työn ajoitus voi ratkaista urakan sujuvuuden

  ”Siitä on edistytty, kun Pariisissa heitettiin laskiämpäri kadulle ja 40 prosenttia eurooppalaisista kuoli ruttoon, mutta vesi- ja viemärihankkeissa on silti vielä paljon kehittämistä”, infraurakoitsija Pertti Koivuaho huokaa. Yrittäjää huolestuttaa nykysuuntaus, jossa urakoinnille jätetään yhä vähemmän aikaa ja vaativia töitä teetetään yhä vaikeammissa sääolosuhteissa.

 • Betonirakenteiden lujuuspuutteisiin etsitään ratkaisuja

  Eräissä rakennuskohteissa havaitut betonin lujuusongelmat ovat herättäneet huolta. RT:n betoniteollisuus ja urakoitsijat pitävät tärkeänä, että syyt tutkitaan perusteellisesti, jotta vastaavat ongelmat osataan välttää jatkossa.

 • Oulun malli tuottaa säästöjä

  Oulussa on saatu hyviä kokemuksia infrahankintojen kilpailuttamisesta markkinoilla. ”Hinnat ovat edullisemmat kuin kaupungin omana työnä tehden”, Oulun kaupungin yhdyskuntajohtaja Matti Matinheikki sanoo.

 • Hallitus purkaa normeja - purku-urakka puolivälissä?

  Sipilän hallitus otti yhdeksi kärkihankkeekseen byrokratian purkamisen. Miten työ etenee kaavoitusta ja rakentamista koskevien viranomaiskäytäntöjen ja lupamenettelyjen osalta?

 • Varkaus valitsi vahvan lääkkeen

  Varkauden kaupunki teki diagnoosin taloustilanteestaan ja valitsi hoidoksi lääkkeistä väkevimmän: teknisten töiden täysulkoistuksen. Säästöjä tuli ja laatukin parani.

 • Joensuu vetää puoleensa

  Joensuu on tehnyt sen, mistä moni muu vain haaveilee. Kaupunki kasvaa ja vetää puoleensa verotuloja. Uutta rakennetaan vauhdilla, mutta myös vanhasta infrasta pidetään hyvää huolta.