Hae jäsenyrityksiä

Hae ammattitaitoista maa- ja vesirakentajaa, asfaltoijaa tai kiviainestoimittajaa!

Tarkenna hakua

Ajankohtaista

 • Infrarakentajan suojavarusteet nyt julisteena

  Toteutimme jäsenen toiveen: infralaisen turvavarusteet on nyt julkaistu julisteena! Otithan omasi talteen Infra-lehdestä?

 • Avoimet työmaat -päivissä pääosaan nostetaan ammattiaan valitseva nuori

  Avoimet työmaat -tapahtumissa nuoren yleisön huomio varastetaan vuorovaikutuksen ja teatterin keinoin.

 • Infra-alan rakennusmestarikoulutus alkaa Savoniassa

  Koulutus alkaa syksyllä 2017 ja haku on kevään yhteishaussa. Koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa Savonia ja infra-alan yrityskenttä tekevät tiivistä yhteistyötä. INFRA ry toimii aloittavan luokan kummina. Käytä ainutlaatuinen tilaisuus hyödyksi ja vähennä infra-alan työvoimapulaa.

 • Tunneli Tallinnaan lähempänä toteutusta (Mediatiedote)

  Perjantaina päättyneillä Louhinta- ja kalliotekniikan päivillä kuultiin geologin näkemys Helsinki–Tallinna-junatunnelihankkeen rakentamisesta. Hankkeessa nähtiin paljon potentiaalia, mutta tarkempia kannattavuuslaskelmia tarvitaan vielä.

 • Destian Reijo Pelkosesta Vuoden panostaja

  Perusteluissa kiiteltiin Pelkosen osaamista niin avo- kuin maanalaisissa louhinnoissa, vaativissa kasvukeskuslouhinnoissa sekä herkkien laitteiden läheisyydessä panostamisesta että suunnittelutyöstä. Tunnustus jaettiin tänään päättyvillä Louhinta- ja kalliotekniikanpäivillä.

 • Louhinta- ja kalliotekniikan päivät alkoivat (Mediatiedote)

  Torstaina 13.10. alkaneilla Louhinta- ja kalliotekniikan päivillä esiteltiin maailmanlaajuisestikin uraauurtavia infrahankkeita. Päivillä jaettiin muun muassa neuvoja siihen, miten geotermisen lämpövoimalan rakentamiseen kannattaa varautua.