Ajankohtaista

Tähän osioon on koottu ajankohtaistietoa ja viestintäaineistoja niin median kuin muidenkin käyttöön.

Autamme mielellämme myös henkilökohtaisesti - ota yhteyttä viestintäämme (yhteyshenkilöt oikealla) tai asiantuntijoihimme, jotka löydät henkilöstöhaun kautta. Ajankohtaisista asioista saat tietoa myös uutiskirjeistämme, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi.

Tiedotteet

  • Pohjarakenteiden ja kantavien rakenteiden työmaatoteutuksen laatusuunnitelma uudistunut (Mediatiedote)

    Kantavien rakenteiden laatusuunnitelma on osa koko rakennushankkeen laatusuunnitelmaa ja toteutuksen työsuunnittelua. Rakennushankkeeseen ryhtyvä huolehtii siitä, että työmaatoteutuksen laatusuunnitelma tehdään kohdekohtaisesti. Työmaatoteutuksen laatusuunnitelma hyväksytetään tilaajalla. Vastaava rakennesuunnittelija / pohjarakennesuunnittelija arvioi laatusuunnitelman kantavien rakenteiden / pohjarakenteiden osalta sekä laatii siitä lausunnon rakennusvalvontaa varten. Lausunnosta on erillinen mallidokumentti.

  • Putkiremonttibarometri: Yhteistyö LVI-urakoitsijoiden kanssa on sujuvaa (Mediatiedote)

    Tuoreen putkiremonttibarometrin mukaan isännöitsijät ovat tyytyväisiä yhteistyön sujuvuuteen urakoitsijoiden kanssa. Myös putkiremontin aikataulut ovat pitäneet hyvin.

  • Uudenmaan työturvallisuuskilpailu: Turvallinen työmaa on rakentajien ja rakennuttajien yhteinen päätös (Mediatiedote)

    Ei yhtään vakavaa tapaturmaa. Hyvät toimintamallit varmistamassa, että kaikilla työmailla vallitsee yhtenäinen hyvä turvallisuuskulttuuri. Huolehditaan kaikkien työmailla työskentelevien turvallisuudesta ja asiakirjat ja luettelot pidetään aina ajan tasalla. Siinä joitain seikkoja, joilla voitettiin rakennusalan Uudenmaan työturvallisuuskilpailun rakennuttajapalkinto tänä vuonna. Kilpailussa palkittiin myös talonrakennuksen ja infra-alan viime vuoden parhaat yritykset ja työmaat.

Tapahtumat