Näin tilaat ePerehdytyksen työntekijöillesi

ePerehdytyksen maksaa lähtökohtaisesti työnantaja. Vuosihinta työntekijää kohti on 24 euroa, josta RT:n jäsenyritykset saavat 50 prosentin alennuksen. ePerehdytyksellä voi korvata rakennustyömaalla tehtävän työturvallisuuden yleisperehdytyksen, ja suoritus on voimassa 12 kuukautta kerrallaan kaikilla työmailla. ePerehdytyksen käyttöönotto sujuu kätevästi maksuttoman Ilmoita-palvelun kautta noudattamalla alla olevia ohjeita.

Yrityksen pääkäyttäjä (toimitusjohtaja, yksikönjohtaja, henkilöstöhallinnon henkilö tms. tilausoikeuden omaava henkilö) mene Ilmoita-palveluun

  • Jos sinulla on jo Tilaajavastuu-tunnukset, kirjaudu Ilmoita-palveluun omilla tunnuksillasi TAI
  • Rekisteröi yrityksesi Tilaajavastuun järjestelmään ja ota maksuton Ilmoita-palvelu käyttöösi

  • Syötä yrityksen työntekijät Ilmoita-palveluun sekä hyväksy samalla palvelun maksullisuus.
  • HUOM! Varmista, että syöttämäsi työntekijöiden puhelinnumerot ovat oikein. Työntekijä tarvitsee ePerehdytyksen suorittamiseen pin-koodia, koodi lähetetään työntekijän matkapuhelinnumeroon. Jos työntekijän tietoihin ei ole lisätty puhelinnumeroa, työntekijä voi itse täydentää oman puhelinnumeronsa tunnistautumisvaiheessa.
  • Anna kullekin työntekijälle oikeus käydä suorittamassa ePerehdytys valitsemalla kyseinen kohta Ilmoita-palvelussa ja hyväksy samalla ePerehdytyksen maksullisuus.

Ilmoita-palvelu tunnistaa RT:n jäsenyritykset ja ottaa jäsenalennuksen huomioon hinnassa.

Ohje ePerehdytyksen käyttöönottoon

Ohje työntekijöille suomi
Ohje työntekijöille ruotsi
Ohje työntekijöille englanti
Ohje työntekijöille viro
Ohje työntekijöille latvia
Ohje työntekijöille liettua
Ohje työntekijöikke puola
Ohje työntekijöille venäjä