Näin tilaat ePerehdytyksen työntekijöillesi

ePerehdytyksen maksaa lähtökohtaisesti työnantaja. Vuosihinta työntekijää kohti on 24 euroa, josta RT:n jäsenyritykset saavat 50 prosentin alennuksen. ePerehdytyksellä voi korvata rakennustyömaalla tehtävän työturvallisuuden yleisperehdytyksen, ja suoritus on voimassa 12 kuukautta kerrallaan kaikilla työmailla. ePerehdytyksen käyttöönotto sujuu kätevästi maksuttoman Ilmoita-palvelun kautta noudattamalla alla olevia ohjeita.

Yrityksen pääkäyttäjä (toimitusjohtaja, yksikönjohtaja, henkilöstöhallinnon henkilö tms. tilausoikeuden omaava henkilö) mene Ilmoita-palveluun

  • Jos sinulla on jo Tilaajavastuu-tunnukset, kirjaudu Ilmoita-palveluun omilla tunnuksillasi TAI
  • Rekisteröi yrityksesi Tilaajavastuun järjestelmään ja ota maksuton Ilmoita-palvelu käyttöösi

  • Syötä yrityksen työntekijät Ilmoita-palveluun sekä hyväksy samalla palvelun maksullisuus.
  • HUOM! Varmista, että syöttämäsi työntekijöiden puhelinnumerot ovat oikein. Työntekijä tarvitsee ePerehdytyksen suorittamiseen pin-koodia, koodi lähetetään työntekijän matkapuhelinnumeroon. Jos työntekijän tietoihin ei ole lisätty puhelinnumeroa, työntekijä voi itse täydentää oman puhelinnumeronsa tunnistautumisvaiheessa.
  • Anna kullekin työntekijälle oikeus käydä suorittamassa ePerehdytys valitsemalla kyseinen kohta Ilmoita-palvelussa ja hyväksy samalla ePerehdytyksen maksullisuus.

Ilmoita-palvelu tunnistaa RT:n jäsenyritykset ja ottaa jäsenalennuksen huomioon hinnassa.

Ohje ePerehdytyksen käyttöönottoon

Ohje työntekijöille ePerehdytyksen suorittamiseen