Näin tilaat ePerehdytyksen työntekijöillesi

ePerehdytyksen maksaa lähtökohtaisesti työnantaja. Palvelun vuosihinta työntekijää kohti on 24 euroa, josta RT:n jäsenyritykset saavat 50 prosentin alennuksen. ePerehdytyksellä voi korvata rakennustyömaalla tehtävän työturvallisuuden yleisperehdytyksen, ja suoritus on voimassa 12 kuukautta kerrallaan kaikilla työmailla. ePerehdytyksen käyttöönotto sujuu kätevästi maksuttoman Ilmoita-palvelun kautta noudattamalla alla olevia ohjeita.

Yrityksen pääkäyttäjä (toimitusjohtaja, yksikönjohtaja, henkilöstöhallinnon henkilö tms. tilausoikeuden omaava henkilö) mene Ilmoita-palveluun

  • Jos sinulla on jo Tilaajavastuun tunnukset, kirjaudu niillä Ilmoita-palveluun.
    TAI
    Rekisteröi yrityksesi Tilaajavastuun järjestelmään ja ota maksuton Ilmoita-palvelu käyttöösi. Työntekijän Valttikortin tunnistetietojen avulla palvelusta näkee omassa yrityksessä työskentelevien pätevyydet ja tehdyt ePerehdytykset. Perehdytystietojen näkyminen ilmaisversiossa helpottaa pätevyystietojen seurantaa ja hallinnointia.
  • Syötä yrityksen työntekijät Ilmoita-palveluun. Varmista, että olet syöttänyt työntekijöiden puhelinnumerot oikein. Työntekijä tarvitsee ePerehdytyksen suorittamiseen pin-koodin, joka lähetetään hänen matkapuhelinnumeroonsa. Jos numero on väärä, niin koodin lähettäminen ei onnistu. Jos et tiedä työntekijän matkapuhelinnumeroa, jätä kohta tyhjäksi. Työntekijä voi tunnistautumisvaiheessa itse täydentää puhelinnumeronsa, ja näin pin-koodi lähtee varmasti oikealle henkilölle.
  • Anna tietojen syöttämisen jälkeen kullekin työntekijälle Ilmoita-palvelussa oikeus käydä suorittamassa ePerehdytys, hyväksy samalla ePerehdytys-palvelun käytön maksullisuus.

HUOM!
Ilmoita-palvelu tunnistaa RT:n jäsenyritykset ja huomioi jäsenalennuksen hinnassa. Muista pitää yrityksesi työntekijätiedot ajan tasalla Ilmoita-palvelussa.

Ohje ePerehdytyksen käyttöönottoon

Ohje työntekijöille suomi
Ohje työntekijöille ruotsi
Ohje työntekijöille englanti
Ohje työntekijöille viro
Ohje työntekijöille latvia
Ohje työntekijöille liettua
Ohje työntekijöikke puola
Ohje työntekijöille venäjä