Rakentamisen laatuteko 2017

Kenelle rakentamisen hyvä laatu on kunnia-asia? Kenen asenteesta ja ammattitaidosta kannattaa ottaa oppia? Kuka ansaitsee näkyvän tunnustuksen laadukkaasta työstään?

Laatuteko 201-kisan finalistit valittu

Tänä vuonna toista kertaa järjestettävän Rakentamisen laatuteko -kilpailun finalistit on valittu. Kahdeksan parhaan joukossa mukana on niin työntekijöitä kuin työnjohtajiakin, kuten myös työporukoita.

Kaikista finalisteista on tehty esittelyt, jotka julkaistaan kilpailun järjestäjien tiedotuskanavissa syys- ja lokakuun aikana, kerran viikossa: 

Kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan 1000 euron matkalahjakortilla marraskuussa 2017. 

Oivalluksia, ammattiylpeyttä ja yhteistyökykyä

Rakentamisen laatuteko -kilpailu on tarkoitettu rakennustyömailla tai rakennustuotteita valmistavissa tehtaissa toimiville työntekijöille, työryhmille, työnjohtajille, projektipäälliköille tai valvojille. Heidän laatutekonsa voivat liittyä esimerkiksi laatua parantaviin oivalluksiin, yhteistyökykyyn, asenteisiin ja ammattiylpeyteen sekä menetelmiin ja työtapoihin.

Kilpailun toteuttavat yhteistyössä Rakennusteollisuus RT, Rakennusliitto, Rakennuslehti ja RALA. Lisätietoja kilpailusta: laatuteko@rakennusteollisuus.fi

Katso myös

Vuoden 2016 kilpailun satoa

Vuoden 2016 Laatuteko-kilpailussa voittoon ylsivät vastaava mestari Aki Ahremaa sekä putkiasentajaryhmä Simo Järvelä, Joonas Saarimaa, Timo Kaarakainen ja Arto Keski-Nikkola, jotka esittäytyvät oheisilla videoilla: 

Viime vuoden voittajat palkittiin FinnBuild-messujen iltajuhlassa, josta tunnelmia videolla: