Yhdessä osaamistasi rakentaen

Tule meille töihin

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tuottaa ammatillista täydennys-, pätevöitymis- ja ammattitutkintoihin valmistavaa koulutusta aikuisille, järjestää tutkintoja sekä kehittää rakennusalan palvelu- ja neuvontatoimintaa.

AVOIMET PAIKAT

Opintosihteeri

Opintosihteerin työ keskittyy opiskelijahallintoon, tilastointiin ja laskutukseen. Muita keskeisiä tehtäviä ovat mm. koulutusten koordinointi ja organisointi, verkko-oppimisympäristöjen käyttö sekä yhteydenpito opiskelijoihin, kouluttajiin ja yhteistyökumppaneihin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • soveltuva toimistoalan koulutus
  • kokemusta toimistotehtävistä
  • hyvä tietotekninen osaamien
  • hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot
  • oma-aloitteellisuutta ja hyvät organisointitaidot

Arvostamme kokemusta koulutus- ja rakennusalalta. Toivomme sinulla olevan intoa ja halua kehittää omaa osaamista ja työtehtäviä.

RATEKO tarjoaa näköalapaikan rakennusteollisuuden osaamisen kehittämisen parissa ja mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, vahvan asiantuntija-organisaation tuen, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä rennon työympäristön Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat

koulutuskoordinaattori Ulla-Mari Pasala, puh. 0400 956 557,
ke ja to klo 12-14 (ei 6.9.)

koulutuspäällikkö Meri Hietala, puh. 040 534 1960, 
ma ja pe klo 12-14 (ei 3.9.)

Täytä hakulomake 14.9. mennessä.
Hakulomake opintosihteeri

Kouluttajat

Haemme jatkuvasti asiantuntijoita kouluttamaan rakennusalan aikuisopiskelijoita. Aihealueina ovat mm. johtaminen, talous, kosteudenhallinta, ja rakennusterveys. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot  osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä mahdollisesti koulutusideasta. Avoimet hakemukset rehtori Heidi Husari.