Yhdessä osaamistasi rakentaen

Siltojen ja muiden liikennöityjen alueiden vedeneristäjien - henkilösertifiontiin valmentava koulutus ja työnjohtajien/ valvojien koulutus

Järjestäjä:
Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

Liikenneviraston ohjeistus edellyttää, että silloilla ja muilla liikennöidyillä alueilla vedeneristystöitä tekevillä vedeneristäjillä tulee olla VTT Expert Services Oy:n myöntämä henkilösertifikaatti kyseiseen työhön.

Työnjohtajien ja valvojien osalta Liikennevirasto edellyttää, että urakoitsijoiden työnjohtajien ja tilaajan valvojien tulee osallistua koulutukseen ja läpäistä tentti.

Aikaväli:
20.3.2018 08:00 - 21.3.2018 16:30
Lähiopetuspäivät:
20.-21.3.2018
Paikkakunta:
Espoo
Katuosoite:
Linnoitustie 5, Espoo
Hinta:
1080 €, alv 0%, veroton koulutuspalvelu AVL 39§
Kohderyhmä:
Koulutusohjelma on tarkoitettu siltojen ja muiden liikennöityjen alueiden epoksitiivistys-, bitumikermi-, mastiksi- ja nestemuodossa levitettävien eristeiden eristystöiden asentajille, työnjohtajille, valvojille, eristysalustan tiivistystöiden laadunvalvojille ja kelpoisuuskokeiden laadunmittaajille.
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Koulutus on täynnä. Seuraava ryhmä 5.-6.6.
Ilmoittautuminen:
https://my.surveypal.com/RATEKO_ilmoittautuminen-2018
Ilmoittautumisen lisätieto:
Ilmoittautuneille lähetetään kirjallinen vahvistus noin viikkoa ennen koulutusta.
Peruutusehdot:
Mikäli osallistuminen peruutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% hinnasta. Mikäli osanottaja jää tulematta tilaisuuteen siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.
Yhteyshenkilöt:
Janne Mäenpää, 050 342 7832, janne.maenpaa(@)rateko.fi