Yhdessä osaamistasi rakentaen

Siltojen ja muiden liikennöityjen alueiden vedeneristäjien sertifiontiin valmentava koulutus ja työnjohtajien/valvojien koulutus

Järjestäjä:
Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

Väyläviraston ohjeistus edellyttää, että silloilla ja muilla liikennöidyillä alueilla vedeneristystöitä tekevillä vedeneristäjillä tulee olla Eurofins Expert Services Oy:n myöntämä Rakentamisen sertifikaatti.

Työnjohtajien ja valvojien osalta Väylävirasto edellyttää, että urakoitsijoiden työnjohtajien ja tilaajan valvojien tulee osallistua koulutukseen ja läpäistä tentti.

Aikaväli:
11.3.2019 08:00 - 12.3.2019 16:30
Lähiopetuspäivät:
11.-12.3.2019
Paikkakunta:
Espoo
Katuosoite:
Linnoitustie 5, Espoo
Hinta:
1080 €, alv 0%, veroton koulutuspalvelu AVL 39§
Kohderyhmä:
Koulutusohjelma on tarkoitettu siltojen ja muiden liikennöityjen alueiden epoksitiivistys-, bitumikermi-, mastiksi- ja nestemuodossa levitettävien eristeiden eristystöiden asentajille, työnjohtajille, valvojille, eristysalustan tiivistystöiden laadunvalvojille ja kelpoisuuskokeiden laadunmittaajille.
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Koulutus täynnä. Seuraava koulutus alkaa 7.5.
Ilmoittautumisen lisätieto:
Lähetämme vahvistuksen osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta.
Peruutusehdot:
Mikäli osallistuminen peruutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% hinnasta. Mikäli osanottaja jää tulematta tilaisuuteen siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.
Yhteyshenkilöt:
Janne Mäenpää, 050 342 7832, janne.maenpaa(@)rateko.fi