Yhdessä osaamistasi rakentaen

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto RET

Järjestäjä:
Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

RET antaa käytännön osaamista  rakennusalan työnjohto- ja  projektihallintatehtäviin. Tavoitteena on kehittää henkilöstön valmiuksia työskentelemään tuloksellisesti, kannattavasti ja laadukkaasti. Koulutuksen yhteydessä suoritetaan työmaajohdon erikoisammattitutkinto.

Voit suorittaa erikoisammattitutkinnon, jos toimit rakennusalan työnjohto‐ ja/tai projektihallintatehtävissä sekä sinulla on

  • teknikon, insinöörin tai diplomi‐insinöörin tutkinto tai olet muuten hankkinut niihin rinnastettavan osaamisen
  • noin viiden vuoden kokemus työnjohto‐ tai projektihallintatehtävistä
  • mahdollisuus soveltaa tutkinnossa vaadittavia näyttötehtäviä käynnissä olevissa kohteissa
  • esimies/työpaikkajohtaja mukana arvioimassa tutkinnon suorittamista ja siihen liittyviä näyttötehtäviä.

Tutkinnon suoritettuasi ja pätevyysvaatimusten täyttyessä voi hakea Rakennusalan tuotantojohdon pätevyyslautakunnalta (FISE Oy:ltä) vastaavan työnjohtajan, työmaainsinöörin tai työpäällikön pätevyyttä.

Aikaväli:
8.10.2019 08:00 - 16:00
Lähiopetuspäivät:
Kesto noin vuoden
Paikkakunta:
Vantaa
Hinta:
6 650 € / henkilö (alv 0 %, veroton koulutuspalvelu AVL 39§)
Kohderyhmä:
Toimit rakennusalan työnjohto‐ tai projektinhallintatehtävissä. Sinulla on teknikon, insinöörin tai diplomi‐insinöörin tutkinto tai olet  hankkinut niihin rinnastettavan osaamisen. Sinulla on vähintään noin viiden vuoden kokemus työnjohto‐ tai projektinhallintatehtävistä. Sinulla on mahdollisuus soveltaa tutkinnossa vaadittavia näyttötehtäviä käynnissä olevissa kohteissa.
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
20.9.2019
Ilmoittautuminen:
https://my.surveypal.com/RATEKO_ilmoittautuminen-2018-2019
Ilmoittautumisen lisätieto:
Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä henkilökohtainen opiskeluohjelma ja tarkempi aikataulu. Koulutukseen otetaan 25 ensin ilmoittautunutta. Tutustu peruutusehtoihin.
Peruutusehdot:
Peruutukset tulee ilmoittaa 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai opintojen keskeytyessä perimme 50 % jäljellä olevan koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloittamme 100 % kokonaishinnasta.
Yhteyshenkilöt:
Juha Riihimäki, puh. 040 574 8676, juha.riihimaki(@)rateko.fi Janne Mäenpää, puh. 050 342 7832, janne.maenpaa(@)rateko.fi