Yhdessä osaamistasi rakentaen

Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinto RET 62 Tampere

Järjestäjä:
Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinto antaa sinulle käyntännön osaamista rakennusalan työnjohto- tai projektihallintatehtäviiin.

Voit suorittaa Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinnon, jos toimit rakennusalan työnjohto‐ ja/tai projektihallintatehtävissä sekä sinulla on

  • teknikon, insinöörin tai diplomi‐insinöörin tutkinto tai olet muuten hankkinut niihin rinnastettavan osaamisen
  • noin viiden vuoden kokemus työnjohto‐ tai projektihallintatehtävistä
  • mahdollisuus soveltaa tutkinnossa vaadittavia näyttötehtäviä käynnissä olevissa kohteissa
  • esimies/työpaikkajohtaja mukana arvioimassa tutkinnon suorittamista ja siihen liittyviä näyttötehtäviä.

Tutkinnon suoritettuasi ja pätevyysvaatimusten täyttyessä voi hakea Rakennusalan tuotantojohdon pätevyyslautakunnalta (FISE Oy:ltä) vastaavan työnjohtajan, työmaainsinöörin tai työpäällikön pätevyyttä.

Aikaväli:
5.2.2019 08:00 - 16:00
Lähiopetuspäivät:
Kesto noin vuoden
Paikkakunta:
Tampere
Hinta:
6 650 € / henkilö (alv 0 %, veroton koulutuspalvelu AVL 39§)
Kohderyhmä:
Toimit rakennusalan työnjohto‐ tai projektinhallintatehtävissä. Sinulla on teknikon, insinöörin tai diplomi‐insinöörin tutkinto tai olet  hankkinut niihin rinnastettavan osaamisen. Sinulla on vähintään noin viiden vuoden kokemus työnjohto‐ tai projektinhallintatehtävistä. Sinulla on mahdollisuus soveltaa tutkinnossa vaadittavia näyttötehtäviä käynnissä olevissa kohteissa.
Ilmoittautuminen:
https://my.surveypal.com/RATEKO_ilmoittautuminen-2018
Ilmoittautumisen lisätieto:
Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä henkilökohtainen opiskeluohjelma ja tarkempi aikataulu. Koulutukseen otetaan 25 ensin ilmoittautunutta. Tutustu peruutusehtoihin.
Peruutusehdot:
Peruutukset tulee ilmoittaa 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai opintojen keskeytyessä perimme 50 % jäljellä olevan koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloittamme 100 % kokonaishinnasta.
Yhteyshenkilöt:
Janne Mäenpää, puh. 050 342 7832, janne.maenpaa(@)rateko.fi Juha Riihimäki, puh. 040 574 8676, juha.riihimaki(@)rateko.fi