Yhdessä osaamistasi rakentaen

Puhalluseristeiden asentaja

Järjestäjä:
Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

Puhalluseristeiden asentajan henkilösertifiointiin valmentavan koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että puhalluseristeiden asentajalla on riittävä tieto tehdä asennustyö laadukkaasti määräysten, ohjeiden ja suunnitteluasiakirjojen mukaisesti.

Koulutuksen hyväksyttävästi suorittanut henkilö, jolla on riittävä työkokemus, voi hakea henkilösertifiointia VTT Service Oy:ltä.

Aikaväli:
17.5.2018 09:00 - 17:00
Lähiopetuspäivät:
17.5.2018
Paikkakunta:
Vantaa
Katuosoite:
Teknobulevardi 3
Hinta:
690 € (alv 0%, veroton koulutuspalvelu)
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
3.5.2018
Ilmoittautuminen:
https://my.surveypal.com/RATEKO_ilmoittautuminen-2018
Ilmoittautumisen lisätieto:
Hinta sisältää opetuksen, koulutusaineiston, kirjallisen kokeen sekä aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin koulutuspäivänä.
Peruutusehdot:
Mikäli osallistuminen peruutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % hinnasta. Mikäli osanottaja jää tulematta tilaisuuteen siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.
Yhteyshenkilöt:
Ninna Kokko, puh. 040 704 7154, ninna.kokko(@)rateko.fi
Lisätiedot:

Henkilösertifiointi Puhalluseristeiden asentajan henkilösertifikaatin myöntää VTT Service Oy. Henkilösertifioidulla puhalluseristeiden asentajalla on oltava talonrakennusalaan liittyvää työkokemusta sisältäen vähintään 12 kuukautta työkokemusta puhalluseristeiden asentamisesta.

Sertifikaattia haetaan VTT:n Omasertifikaatti.fi-verkkopalvelusta. Hakijalta edellytetään todistusta valmentavasta koulutuksesta, näytöstä sekä voimassa oleva työturvallisuuskorttia. Sertifikaatin voimassaolo edellyttää mm. raportointia ja osallistumista täydennyskoulutuksiin.  Lisätietoja www.vttexpertservices.fi