Yhdessä osaamistasi rakentaen

Kehitä osaamista rakennusalan johdon ja esimiestyön koulutuksissa

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tarjoaa rakennusalan aikuisopiskelijoille ajankohtaisia täydennys- ja päivityskoulutuksia, henkilösertifiointeihin ja pätevöitymisiin valmentavaa ja ammatillisiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta. RATEKO järjestää koulutuksia myös yrityskohtaisina.

Johtaminen ja esimiestyö

Rakennusalan tuotantojohdon koulutusohjelma RTJ on vakiinnuttanut asemansa erinomaisena jatkokoulutusohjelmana rakennusyritysten päällikkö- ja johtotehtävissä toimiville sekä tuotantojohdon tehtäviin valmentautuville.

Projektipäällikö RATEKO-PRO -koulutusohjelma on ammatillista täydennyskoulutusta yritysten suunnitteuohjauksesta vastaaville.

Johdon erikoisammattitutkinto RAKENTAJA-JET on johtamistaitoja syventävä ja vahvistava esimieskoulutus. RATEKOn järjestämä RAKENTAJA JET on ainoa rakennusalan tarpeisiin räätälöity johtamisen erikoisammattitutkinto. JET on Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto.

Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinto RET soveltuu vaativissa rakennusalan työnjohto- tai projektinhallintatehtävissä toimiville, joilla on vähintään viiden vuoden kokemus em. tehtävissä. RETissä on kaksi suuntautumisvaihtoehtoa: talonrakennus- ja infra-ala. Tutkinto perustuu Opetushallituksen vahvistamiin Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinnon perusteisiin.