Yhdessä osaamistasi rakentaen

Työpäällikön päivityskoulutus

Järjestäjä:
Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

Täydennyskoulutus antaa  uusimmat työkalut tuotantojohdon ja ylemmän esimiestason avaintehtäviin. Ensimmäisenä päivänä keskitytään mm. johtamisen ajankohtaisimpiin kysymyksiin, yrityskulttuurin muuttumiseen ja ajankäytön hallintaan. Toisena päivänä käsittelyssä ovat YSE, KSE ja RYHT sekä rakennusalan sopimusten ja vakioehtojen haastavat tulkinnat. Kouluttajina Tommi Kinnunen Deep Lead Oy:sta ja Paavo Mattila Talonrakennusteollisuudesta.

FISE-pätevyyden ylläpito ja uusiminen vaatii säännöllistä työtehtäviä tukevaa koulutusta. Koulutus soveltuu työpäällikön FISE-pätevyyden ylläpitämiseen vaadituksi täydennyskoulutukseksi.

Aikaväli:
23.1.2018 09:00 - 24.1.2018 16:00
Lähiopetuspäivät:
23.-24.1.2018
Paikkakunta:
Vantaa
Hinta:
1200 € alv 0 % veroton koulutuspalvelu, AVL39§
Kohderyhmä:
Koulutus on tarkoitettu työpäälliköille FISE-pätevyyden päivittämiseen ja aihealueita muuten työssään tarvitseville.
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
9.1.2018
Ilmoittautuminen:
https://my.surveypal.com/RATEKO_ilmoittautumislomake-JET-bonuspäivät
Ilmoittautumisen lisätieto:
Hintaan sisältyy valmennus, koulutusaineisto sekä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi koulutuspäivinä. Majoituskustannukset eivät sisälly hintaan. Erillishinnalla mahdollisuus 360-palautteen keräämiseen.
Peruutusehdot:
Peruutukset tulee ilmoittaa 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai opintojen keskeytyessä perimme 50 % jäljellä olevan koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme 100 % kokonaishinnasta.
Yhteyshenkilöt:
Panu Tuominen, puh. 044 595 6617, panu.tuominen(@)rateko.fi