Yhdessä osaamistasi rakentaen

Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinto RET 59 Oulu

Järjestäjä:
Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinto antaa sinulle käytännön toimia rakennusalan työnjohto- tai projektihallintatehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi ja pätevyysvaatimusten täyttyessä voi hakea Rakennusalan tuotantojohdon pätevyyslautakunnalta (FISE Oy:ltä) vastaavan työnjohtajan, työmaainsinöörin tai työpäällikön pätevyyttä.

Aikaväli:
14.9.2017 09:00 - 15.9.2017 16:00
Lähiopetuspäivät:
Kesto noin vuoden
Paikkakunta:
Oulu
Hinta:
2300 €/hlö (alv 0 %, veroton koulutuspalvelu AVL 39§)
Kohderyhmä:
Voit suorittaa Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinnon, jos toimit rakennusalan työnjohto‐ ja/tai projektinhallintatehtävissä ja sinulla on teknikon, insinöörin tai diplomi‐insinöörin tutkinto tai olet muuten hankkinut niihin rinnastettavan osaamisen vähintään viiden vuoden kokemus työnjohto‐ tai projektinhallintatehtävistä mahdollisuus soveltaa tutkinnossa vaadittavia näyttötehtäviä käynnissä olevissa kohteissa esimies/työpaikkaohjaaja mukana arvioimassa tutkinnon suorittamista ja siihen liittyviä näyttötehtäviä.
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
1.9.2017
Ilmoittautuminen:
http://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen RATEKOn koulutukseen
Ilmoittautumisen lisätieto:
Koulutus toteutetaan oppisopimiskoulutuksena yhteistyössä Oulun seudun ammattiopisto OSAO:n ja Oppisopimusyksikön kanssa. Koulutusohjelma sisältää tutkintokoulutuksen lisäksi rakennusalan ajankohtaisia teemoja. Koulutuksen hinta on 2.300€/ osallistuja (alv 0 %, veroton koulutuspalvelu, AVL 39 §). Hinta on voimassa Oulun seudun ja Koillismaan alueen toimijoille. Alueen ulkopuolelta osallistuvien osalta OSAOn oppisopimusten käyttömahdollisuuksista ja hinnasta on sovittava erikseen RATEKOn yhteyshenkilön kanssa.
Peruutusehdot:
Peruutukset tulee ilmoittaa 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai opintojen keskeytyessä perimme 50 % jäljellä olevan koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloittamme 100 % kokonaishinnasta.
Yhteyshenkilöt:
Janne Mäenpää, puh. 050 342 7832, janne.maenpaa(@)rateko.fi
Koulutus- ja esitysaineistot: