Yhdessä osaamistasi rakentaen

Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinto RET 58 Itä-Suomi

Järjestäjä:
Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinto antaa sinulle käytännön toimia rakennusalan työnjohto- tai projektihallintatehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi ja pätevyysvaatimusten täyttyessä voi hakea Rakennusalan tuotantojohdon pätevyyslautakunnalta (FISE Oy:ltä) vastaavan työnjohtajan, työmaainsinöörin tai työpäällikön pätevyyttä.

Lähipäivistä osa järjestetetään Kuopiossa ja osa Joensuussa.

Aikaväli:
6.2.2018 08:00 - 7.2.2018 16:00
Lähiopetuspäivät:
Kesto noin vuoden
Paikkakunta:
Kuopio
Hinta:
6 450 € / henkilö (alv 0 %, veroton koulutuspalvelu AVL 39§)
Kohderyhmä:
Voit suorittaa Rakennusalan työmaapäällikön erikoisammattitutkinnon, jos toimit rakennusalan työnjohto‐ ja/tai projektinhallintatehtävissä ja sinulla on teknikon, insinöörin tai diplomi‐insinöörin tutkinto tai olet muuten hankkinut niihin rinnastettavan osaamisen vähintään viiden vuoden kokemus työnjohto‐ tai projektinhallintatehtävistä mahdollisuus soveltaa tutkinnossa vaadittavia näyttötehtäviä käynnissä olevissa kohteissa esimies/työpaikkaohjaaja mukana arvioimassa tutkinnon suorittamista ja siihen liittyviä näyttötehtäviä.
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
19.1.2018
Ilmoittautuminen:
http://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen RATEKOn koulutukseen
Ilmoittautumisen lisätieto:
Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä henkilökohtainen opiskeluohjelma ja tarkempi aikataulu. Kirjallinen vahvistus/kutsu lähetetään noin viikkoa ennen ensimmäistä lähiopetusjaksoa. Koulutukseen otetaan 25 ensin ilmoittautunutta. Tutustu peruutusehtoihin.
Peruutusehdot:
Peruutukset tulee ilmoittaa 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai opintojen keskeytyessä perimme 50 % jäljellä olevan koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloittamme 100 % kokonaishinnasta.
Yhteyshenkilöt:
Janne Mäenpää, puh. 050 342 7832, janne.maenpaa(@)rateko.fi Juha Riihimäki, puh. 040 574 8676, juha.riihimaki(@)rateko.fi