Yhdessä osaamistasi rakentaen

Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutus

Järjestäjä:
Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia toimia märkätilojen rakennus- ja korjaustöiden, kuten vedeneristys-, laatoitus-, putkiasennus-, linjasaneeraus- ja lattiavalutöiden rakennuttamis-, valvonta- ja työnjohtotehtävissä.

Aikaväli:
13.9.2017 08:00 - 14.9.2017 09:00
Lähiopetuspäivät:
13.-14.9. ja 10.-11.10.2017
Paikkakunta:
Helsinki
Katuosoite:
Valimotie 8
Hinta:
Teoriakoulutuksen hinta on 1.340 euroa sisältäen koulutuksen, koulutus-aineiston, erillisen teoriakokeen sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin kaikkina lähiopetuspäivinä. Näytön hinta on 580 euroa pääkaupunkiseudulla. Mikäli näyttö annetaan yli 25 km etäisyydellä koulutuspaikasta, hintaan lisätään matka- ja mahdolliset majoituskustannukset sekä tuntiveloitus matka-ajalta. Kaikki hinnat alv 0 %, veroton koulutuspalvelu, AVL 39 §
Kohderyhmä:
Rakennus- ja urakointiliikkeiden työnjohtajat, vastaavat työnjohtajat ja työpäälliköt sekä tekniset isännöitsijät, valvojat ja rakennuttajat
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
30.8.2017
Ilmoittautuminen:
https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen RATEKOn koulutukseen
Ilmoittautumisen lisätieto:
Teoriakoulutus sisältää opetuksen, koulutusaineiston, teoriakokeen sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin kaikkina lähiopetuspäivinä. Mikäli näyttö annetaan yli 25 km etäisyydellä koulutuspaikasta, hintaan lisätään matka- ja mahdolliset majoituskustannukset sekä tuntiveloitus matka-ajalta.
Peruutusehdot:
Mikäli osallistuminen peruutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% hinnasta. Mikäli osanottaja jää tulematta tilaisuuteen siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.
Yhteyshenkilöt:
Kirsi-Marja Annus, puh. 050 3255 868, kirsi-marja.annus(@)rateko.fi