Kuntapäättäjä, osataanko teillä hyödyntää markkinoita ja tilata palveluita fiksusti? Haussa Paras kuntatilaaja – lähetä ehdotuksesi perusteluineen!

Taitava kuntatilaaja käy markkinavuoropuhelua alueen yrittäjien kanssa saadakseen myös kuntatekniikkaan liittyvät hankinnat toimimaan.

Hän luo toimivat markkinat erikokoisille yrityksille ja kannustaa palveluntarjoajia innovoimaan ja käyttämään uusia menetelmiä palvelutuotannossaan.

Hän huomioi hankinnoissa kestävän infran periaatteet (lue lisää).

Toimivatko kuntatekniset hankinnat teidän kunnassanne näin? Oletteko kehittäneet välineitä markkinavuoropuheluun? Millaisia? Miten saatte alueenne yrityksistä parhaan irti?

Osallistu Paras kuntatilaaja -kisaan

INFRA ry haluaa olla mukana tukemassa kuntien hankintojen kehittämistä. Pannaan hyvät hankintaideat kiertämään ja kehitetään hankintoja asukkaiden parhaaksi!

Järjestämme nyt toista kertaa Paras kuntatilaaja -kisan. Jos kuntasi täyttää edellä kuvatut taitavan tilaajan kriteerit, lähtekää kisaan mukaan. Se on helppoa:

Lähetä hyvin perusteltu esitys siitä, mikä kunta hoitaa parhaiten teknisiä hankintojaan osoitteeseen info@infra.fi. Liitä mukaan nimesi ja yhteystietosi.

15.11.2019 mennessä saapuneista ehdotuksista voittajan valitsee asiantuntijaraati, johon voit myös ehdottaa jäseniä osoitteeseen info@infra.fi. Raadin kokoonpano julkistetaan elokuussa 2019.

Kisassa menestyvät kunnat saavat näkyvyyttä ja mainetta, ja samalla fiksut käytännöt leviävät muihinkin kuntiin. Edellisellä kierroksella vuonna 2017 kisan voitti Oulun kaupunki.

LISÄTIETOA:
Kisaan liittyvät tiedot ja tiedotteet: www.infra.fi/paraskuntatilaaja
INFRAn kuntasivut: www.infra.fi/kunnat
#paraskuntatilaaja #kuntainfra