Tiedotteet

Tiedotteita löytyi 25 kappaletta

 1. 9.10.2018

  INFRAn konepalveluvaliokunta ja laitevalmistajat tuovat 3D-koneohjauskoulutuksen lähelle sinua

  Nyt sitä saa! INFRA järjestää kaksiosaisen 3D-koneohjauskoulutuksen, jonka toiseen osaan ehtii vielä mukaan.
 2. 5.10.2018

  Bitumi-indeksejä 2018

  Viimeisin bitumi-indeksi.
 3. 27.9.2018

  Rakennusteollisuus RT:n Aleksi Randell: Nopeat yhteydet edellyttävät nopeita päätöksiä (Mediatiedote)

  Suomella on mahdollisuudet kasvaa liikenteen globaaliksi solmukohdaksi tai kompastua rapautuneen asfaltin kuoppaan ja tehdä mahalasku, Rakennusteollisuus RT:n Aleksi Randell tiivisti Maarakennuspäivässä Finlandia-talolla torstaina. ”Jo tämä hallitus tekee ratkaisevia valintoja.”
 4. 24.9.2018

  INFRAn jäsenyrittäjät: Johtotietoja on liian vaikeaa saada

  INFRA ry:n jäsenissä ihmetellään joukolla, miksi infrayrittäjän tarvitsemia johtotietoja ei edelleenkään saa yhdestä paikasta, vaikka asiasta on puhuttu jo kymmeniä vuosia.
 5. 11.9.2018

  Tunnin junat tarvitaan työvoiman liikkumisen lisäksi päästötavoitteeseen pääsemiseksi (Mediatiedote)

  Helsingin, Tampereen ja Turun kaupunkiseudut ovat yhdistettävissä yhdeksi työmarkkina-alueeksi ”tunnin raideyhteyksillä”, todetaan Raideliikenne mahdollistaa -selvityksessä.
 6. 20.8.2018

  Seuraavalle hallitukselle on luotava päätöksentekopaikkoja liikennepolitiikassa (Mediatiedote)

  Rakennusteollisuus RT:n arvion mukaan tänään julkistettu luonnos maanteiden ja rautateiden runkoverkosta tarjoaa erinomaisen pohjan suomalaisen liikenneinfran jatkokehittämiselle. Vilkkaana käyvä liikennekeskustelu on kuitenkin RT:n mukaan kanavoitava pikimiten realistisiksi toteutusvaihtoehdoiksi, jotta seuraavaa hallitus pystyy tekemään välttämättömät päätökset liikenneinfran palvelukyvyn ja turvallisuuden takaamiseksi lähivuosikymmeninä.
 7. 3.7.2018

  Lupaukset väylärahoituksen uudistamisesta on pidettävä (Mediatiedote)

  Liikenteestä ja maakuntauudistuksesta Porissa 18.7. puhuneet väylävaikuttajat kiirehtivät valtion väyläverkon rahoituksen kehittämistä.
 8. 7.6.2018

  Kevään tes-neuvottelut paketissa

  Rakennusalalle saatiin pitkien neuvottelujen jälkeen työehtosopimukset.
 9. 7.6.2018

  Suomelle maalintekopaikka EU:n liikennerahajaossa

  Euroopan komissio julkaisi keskiviikkona 6.6.2018 esityksen seuraavasta Verkkojen Eurooppa (CEF)-ohjelmasta rahoituskaudelle 2021–2027. Suomen päärata oli esityksessä mukana osana Pohjanmeren ja Baltian välisen ydinkäytävän laajennusta pohjoiseen.
 10. 1.6.2018

  Resurssitehokkuudella ympäristön hyväksi

  Suomen Messusäätiö ja FinnBuild Infra -messut hakevat Ympäristön hyväksi -kilpailulla esimerkkejä kestävän kehityksen kriteerit täyttävästä infrarakentamisesta painopisteenä resurssitehokkuus. Ympäristön hyväksi -palkinto on 5 000 euroa ja saaja julkistetaan FinnBuild Infra -messuilla 10.10.2018.