Tiedotteet

Tiedotteita löytyi 31 kappaletta

 1. 14.12.2018

  Väyläinfran rahoitukseen ehdotetaan tuntuvaa korotusta

  Parlamentaarinen työryhmä ehdottaa väyläinfran vuosittaisen rahoitustason nostamista 2,3 miljardiin euroon. Summa vastaa noin yhtä prosenttia bruttokansantuotteesta. Ennen nykyhallituksen aikaa vuosittainen rahoitustaso ehti vakiintua hieman alle 1,5 miljardiin euroon.
 2. 14.12.2018

  Laji tutuksi: infrarakentaja

  Joko tunnet niin taajamassa kuin tien päälläkin viihtyvän infrarakentajan? Lue lajiesittely, niin tiedät mikä on tämä ”Melkein kuin tavallinen ihminen” työmaan turvallisuusvarusteiden alla! Ehkä innostut itsekin alan kouluun.
 3. 11.12.2018

  Bitumi-indeksejä 2018

  Viimeisin bitumi-indeksi.
 4. 21.11.2018

  Suomen liikennepolitiikka on väännetty uudelle raiteelle (Mediatiedote)

  Selvä osoitus Suomen uudesta, pitkäjänteisestä liikennepolitiikasta. Tällaista ei ole ennen nähty”, Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtaja Aleksi Randell kommentoi Liikenne- ja viestintäministeriön tänään antamaa asetusta pääväylistä ja niiden palvelutasosta.
 5. 19.11.2018

  Infra-alan toimijoiden yhteinen kampanja houkuttelee nuoria alalle (Mediatiedote)

  Liikenne- ja infra-alan toimijat ovat yhdistäneet voimansa nuorille suunnatussa #Infrasankarit-kampanjassa. Tavoitteena on tuoda esiin infra- ja liikennealan merkityksellisyyttä, monipuolisuutta ja ammattilaisten arkea.
 6. 3.11.2018

  Väyläinfran rakentajat: Liikennepolitiikkaan täysremontti ja rahoitukseen uutta rotia (Mediatiedote)

  Suomen liikenneverkossa on miljardien eurojen korjaus- ja kehittämisvaje. Verkko ei vastaa enää vaatimuksiin, joita ilmastonmuutos, kaupungistuminen, työvoiman liikkuvuus ja teollisuuden kuljetukset tänä päivänä sille asettavat. Siitä on tullut Suomen kehityksen jarru.
 7. 26.10.2018

  Virasto uudisti rohkeasti hankintakäytäntöjään

  Liikennevirasto ja ELY-keskukset ottavat käyttöön uuden teiden hoidon urakkamallin. Tavoitteena on, että hoito tehostuu ja tarpeisiin voidaan reagoida aiempaa joustavammin. INFRAn asiantuntijan mukaan siirtyminen kerralla uuteen yksittäisten pilotointien sijaan on rohkea teko. Uudistuksissa on kuunneltu alan toimijoiden kokemuksia ja näkemyksiä.
 8. 9.10.2018

  INFRAn konepalveluvaliokunta ja laitevalmistajat tuovat 3D-koneohjauskoulutuksen lähelle sinua

  Nyt sitä saa! INFRA järjestää kaksiosaisen 3D-koneohjauskoulutuksen, jonka toiseen osaan ehtii vielä mukaan.
 9. 27.9.2018

  Rakennusteollisuus RT:n Aleksi Randell: Nopeat yhteydet edellyttävät nopeita päätöksiä (Mediatiedote)

  Suomella on mahdollisuudet kasvaa liikenteen globaaliksi solmukohdaksi tai kompastua rapautuneen asfaltin kuoppaan ja tehdä mahalasku, Rakennusteollisuus RT:n Aleksi Randell tiivisti Maarakennuspäivässä Finlandia-talolla torstaina. ”Jo tämä hallitus tekee ratkaisevia valintoja.”
 10. 24.9.2018

  INFRAn jäsenyrittäjät: Johtotietoja on liian vaikeaa saada

  INFRA ry:n jäsenissä ihmetellään joukolla, miksi infrayrittäjän tarvitsemia johtotietoja ei edelleenkään saa yhdestä paikasta, vaikka asiasta on puhuttu jo kymmeniä vuosia.