Liittopäivä 2018

Tule viettämään INFRA ry:n Liittopäivää Helsinkiin yhdessä yrittäjäystäviesi kanssa. Teemana on sosiaalinen media sekä halloween. 

Aikaväli:
3.11.2018
Paikkakunta:
Helsinki
Hinta:
150 €/hlö (alv 0 %)
Vain jäsenille suunnattu tapahtuma
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
25.10.2018
Ilmoittautuminen:
hanna.johansson@infra.fi
Ilmoittautumisen lisätieto:
Ilmoita osallistutko sinä ja mahdollinen seuralaisesi päivän luennoille, lounaalle, kansallismuseokäyntiin ja iltajuhlaan. Voit myös soittaa Hannalle puh. 0400 343 155.
Yhteyshenkilöt:
Saija Syväoja, saija.syvaoja@infra.fi, puh. 050 571 0141
Lisätiedot:

Lauantaipäivä vietetään sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa. Viestintäkonsultti Christina Forsgård kertoo aamupäivällä, miten ottaa täysi hyöty somen ilmaisista markkinointi- ja vaikuttamiskanavista. Iltapäivällä aukeaa someklinikka, jossa voit henkilökohtaisesti käydä purkamassa somesolmusi. Lopuksi keskustelemme kaikkia koskettavasta teemasta, työhyvinvoinnista.

Koko lauantaipäivän on auki INFRAn yhteistyökumppanitori. Lounas nautitaan hotelli Scandic Parkissa.

Seuralaisille on varattu Kansallismuseoon opastettu kierros aheena on ruoka‐ ja tapakulttuuri. Seuralaiset voivat mieluusti osallistua myös someseminaariin sekä työhyvinvointiluennolle. 

Iltajuhlaa vietämme rennosti Hima & Sali ravintolassa halloweenin merkeissä. Paras halloween-asu palkitaan. 

Päivän ohjelma aikatauluineen >

Dagens program med tidtabell >

Majoituskiintiö oli varattu hotelli Scandic Parkista. Kiintiöhintaiset huoneet ovat kuitenkin jo loppuneet. Kannattaa kysyä mahdollisimman pikaisesti huoneita netistä https://www.scandichotels.fi/, Scandicin varauspalvelusta 0200 8180009 tai suoraan hotellista 09 47371.

Lisätietoja saija.syvaoja@infra.fi.