Rekisteröidy RT:n jäsensivujen uudeksi käyttäjäksi

Rakennusteollisuus RT ry:n jäsensivuille eli ekstranet-palveluun tarvitset omat, henkilökohtaiset tunnukset (käyttäjätunnus ja salasana). Voit tilata tunnukset alla olevalla rekisteröitymislomakkeella. 

Jos sinulla on jo tunnukset INFRA ry:n sivuille, sinun ei tarvitse erikseen täyttää lomaketta vaan voit samoilla tunnuksilla käyttää myös RT:n jäsensivuja.

Kirjoita rekisteröitymislomakkeen sähköpostikenttään työsähköpostisi osoite, josta muodostuu myös käyttäjätunnuksesi.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kun olet täyttänyt tiedot, paina "Lähetä" -nappia. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Normaalisti tunnuksen saaminen kestää vain muutaman minuutin, mutta toisinaan tiedot joudutaan käsittelemään manuaalisesti, jolloin saat tunnukset 1–2 työpäivässä.

Voit halutessasi vaihtaa salasanan mieleiseksesi kirjautumalla palveluun, klikkaammalla sivun oikeasta yläreunasta nimeäsi ja muuttamalla omia tietojasi. 

Kirjautuessasi palveluun voit valita myös ”Pidä minut kirjautuneena”. Tällöin palvelu muistaa sinut ja pääset aina jäsensivuille ilman käyttäjätunnuksen ja salasanan naputtelua.

Ongelmia rekisteröitymisessä?

Huomioithan, että yrityksen y-tunnuksessa on seitsemän numeroa, väliviiva ja tarkistusmerkki, eli se on muotoa 1234567-8. Kirjoita tunnus tässä muodossa, jotta se toimii. Järjestelmä ei tunnista väärässä muodossa kirjoitettuja tunnuksia.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä Rakennusteollisuus RT ry:n viestintäassistentti Airi Bączyńskiin (airi.baczynski@rakennusteollisuus.fi).